ZA NET.HR / Svjetski dan svjesnosti o autizmu: Marijana Mikulić o izazovima roditeljstva i nužnoj promjeni sustava
'DORBO SAM PROŠLA' / Marijana Mikulić završila na hitnoj. Fanovi se zabrinuli kada su joj vidjeli ruke u zavojima
POŽALILA SE FANOVIMA / Marijana Mikulić doživjela neugodno iskustvo s obitelji u Berlinu: 'Rasplakala sam se'
OTVORILA DUŠU / Marijana Mikulić o sinu s autizmom: 'Kada vidim koliko se ne uklapa, srce napukne...'
BILO JE TU BOLNIH REZOVA / Marijana Mikulić o usponima, padovima i sinu Jakovu: 'Mnogo je odnosa nestalo s dijagnozom'
MUKA SE ISPLATILA / Marijana Mikulić s obitelji proslavila prvi Božić u kući koju su kupili derutnu pa sredili; objavila i fotke: 'Muž se nadurio na mene'
WOW, KAKVA PROMJENA / Marijana Mikulić jedva je skupila novac za kupnju derutne kuće: Past ćete u nesvijest kad vidite kako sada izgleda
IZAZOVNI PERIOD / Marijana Mikulić: 'Odvezi, dovezi, brže, kasniš. Škola, vrtić, terapije. Posao, skuhaj, operi. Kupaj, uspavaj. Udahni ako stigneš'
'VEĆ MI FALI' / Glumicu Marijanu Mikulić je pogodio odlazak voljene osobe: 'Moram priznati da me je zateklo...'
'ODULJILO SE ČOVJEKU...' / Marijana Mikulić podijelila muževu čestitku za godišnjicu braka i nasmijala sve: 'Još da je ubo točne godine...'
ODMOR ZA DUŠU / Marijana Mikulić otkrila gdje i u kakvom društvu je provela vikend: 'Dugo vremena nismo imali taj luksuz'
POSLALA DIRLJIVU PORUKU / Marijana Mikulić šokirana nakon snažne oluje: 'Nismo imali pojma što se događa'
'TREBALA SI TO MALO POPEGLATI' / Marijana Mikulić otkrila kako izgleda bez trunke fotošopa pa se požalila: 'Nije lako biti glumica u 40-ima'
'TUŠIRANJE NA TREŠNJEVCI' / Glumica Marijana Mikulić otkrila s čime se muče Zagrepčani: 'Kako li je bolesnima i onima s malim bebama?'
'NEKA OVO BUDE OPOMENA' / Estrada u šoku zbog strašne tragedije, Karleušine riječi posebno lede krv: 'Dijete nije promašilo, a bilo je...'
'EMANCIPACIJA ĆE NAS UBITI' / Marijana Mikulić požalila se na situaciju, bez uljepšavanja: 'Doma me ne čekaju ni ručak ni dadilja'
'TRAŽILI SMO NAČINE...' / Marijana Mikulić ukazala na probleme s kojima se susreće njena obitelj: 'Dijagnoza je tu, sve je od početka vodilo njoj'
PUKAO JOJ FILM / Mare Mikulić oštro oplela po hejterima: 'Glupi komentari, primjedbe, savjeti - počelo me smarati'
'BOLJE NISU NI ZASLUŽILI' / Ona je pokazala srednji prst Plenkovićevoj Vladi: 'Mjesečno dajemo 500 eura za terapije. Resornog ministra ljubim u čelo!'
'NAKON TOGA JE ŠTEMAO POD I IZNIO ŠUTU' / Ponosna glumica Marijana Mikulić se pohvalila velikim muževim uspjehom
'DANAS SAM POTONULA' / Marijana Mikulić prolazi teške trenutke: 'Svaki put stišće u prsima, grč u želucu...'
POKAZALA NOVU FRIZURU IZ SVIH KUTOVA / Mare Mikulić zabranila razgovor o školi i iznenadila novim izdanjem: 'Pričajmo o uistinu životno važnim temama'
'MARE, BOMBA SI' / Ovo ne stoji svakome: Marijana Mikulić na Sarajevo film festival došla praktički u sakou i otkrila nevjerojatne noge
'SAD TEK SLIJEDI SHOW...' / Marijana Mikulić kupila kuću, objavila je i fotke: 'Kada u Hrvatskoj kupuješ nekretninu na kredit, traje to'
NIJE ŠTEDJELA RIJEČI / Mare Mikulić objavila video iz pjenaste kade pa oplela po očevima: 'Ali ako ćemo iskreno...'
'DIVLJAKUŠA I NEUKROĆENA' / Mare Mikulić napravila istu stvar s haljinom kao i Ella Dvornik te umalo pokazala sve: 'Trude se napraviti damu od mene'
FOTOGRAFIJA KOJA GOVORI SVE / Mare Mikulić objavila sarkastičnu poruku: 'Otkad imamo Tomaševića, Zagreb je procvao'
SAMO NEKA PRIČAJU / Otkad su je glupo prozvali zbog kratkih hlačica, Marijana Mikulić ne izlazi iz bikinija - i baš ju je gušt gledati
KRALJICA ZAKUCALA / Marijanu Mikulić bezobrazno prozvali zbog kratkih hlačica, lijepa glumica odgovorila golišavom fotkom s plaže
NJENA STRANA PRIČE / Majci djeteta s autizmom bivši muž 'kopa jamu pod nogama', djecu nije vidjela mjesec dana: 'On ih je oteo, a mene su priveli'
EMOCIJE KLJUČAJU / Slavni Hrvati potreseni ratom u Ukrajini: 'Rat će se završiti, a vođe će se rukovati...'
OTVORILA DUŠU / Marijana Mikulić otvoreno progovorila o borbi s depresijom: 'Jučer sam jedva snašla snage...'
'MAMA, DAJ JOŠ' / Marijana Mikulić otkrila veliku novost: 'U moru svega, ovo je nešto što želim da mi iskače svake godine kao uspomena'
NJEZINIH PRVIH 40 / Od minjaka do gala haljina: Marijana Mikulić s razlogom je jedna od najljepših domaćih glumica
'OKRUGLA BROJKA' / Marijana Mikulić slavi rođendan, biste li joj dali ovoliko godina? Ljepša no ikad, zapartijala je kao curica
NEVIĐENI GOVOR MRŽNJE / Marijana Mikulić na meti hejterice: 'Zagrepčani ne mogu naći posao zbog tvojih zemljaka'
TUŽNO DO NEBA / Marijana Mikulić podijelila strašnu priču pa pobjesnila: 'Tko smo je**te svi mi, kakvu to djecu podižemo!?'
SEVERINA JE I DALJE TOP TEMA / Pjevačica javno zahvalila Šprajcu, a zatim se oglasila Marijana Mikulić: 'Ima ona dovoljno pozornosti i bez ovoga...'
GLUMICA MOLI ZA RAZUMIJEVANJE / Marijana Mikulić o problemima sa sinom: 'Većinom nas gledaju kao da nismo normalni...'