Nostalgija s novim zvukom! / Magazin i 'AaAaAa' izaziva pometnju na Dori, što će nam servirati ove godine nakon Lasagne?
REDDITOVCI REKLI SVOJE / Tko će odnijeti pobjedu na Dori? Kladionice govore jedno, a obožavatelji drugo
FAVORIT DORE 2025. / Tonči Huljić za Net.hr : 'Nisam bahat i prepotentan, ali očekivao sam značajnu gledanost pjesme'
WANNABE MAGAZINE / Hrvatski influenceri protiv nagrade iz Srbije! Sve brojnije optužbe stižu za mobing popularnog magazina
'NAJDUŽA VEZA U ŽIVOTU' / Andrea Šušnjara započinje solo karijeru: S Magazinom ju čeka još jedan koncert
NIKAD JOJ NE BI DALI TOLIKO / Danijela Martinović napunila 53 godine: Svi je pamtimo kao vrckavu djevojčicu u grupi Magazin
POBJEDNICA OD PRVOG DANA / Internetom kruži snimka prvog nastupa Jelene Rozge: Evo kako je današnja zvijezda izgledala sa 17 godina
NADA SE DA ĆE BITI BOLJE / Andrea Šušnjara otkrila da vodi bitku s neizlječivom bolesti: 'Nabacila sam nekoliko kilograma zbog lošeg zdravlja'
'ČIM OSJETIM DA ME GUŠI...' / Jelena Rozga progovorila o problemima sa zdravljem: 'Strašno sam se bojala, pozlilo mi je. Već sam duže vrijeme na terapiji'
CRNI ZETE / Tonči Huljić priznao da ga je jedna stvar kod Petra Graše naljutila: 'Nema potrebe za tim, ali morao sam to iskoristiti'
NIJE JOJ BILO LAKO / Andrea Šušnjara otvorila dušu o Ivani Kovač: 'Prepala sam se, bojala sam se da će me otrovati u kombiju'
RIJETKO GA POKAZUJE U JAVNOSTI: / Pjevačica Magazina pozirala sa sedam godina mlađim dečkom, uživaju na zimovanju
NEKAD JE IMALA MALO DRUGAČIJI MODNI UKUS: / Jelena Rozga je prije 15 godina na koncertu pokazala grudnjak
KOLIKO JE HRGOVIĆ ZAPRAVO DOBAR? / Ugledni boksački magazin ima dosta zanimljivo mišljenje o našem borcu
BIVŠA PJEVAČICA MAGAZINA OTKRILA SVOJU FAVORITKINJU ZA PREDSJEDNIČKE IZBORE: / 'Ispred nosa vam je nepotkupljiva kandidatkinja...'
ANDREA ŠUŠNJARA OBARA RASKOŠNIM DEKOLTEOM: / Iz riskantne haljinice provirio grudnjak; 'Kao Pamela Anderson'
ANDREA ŠUŠNJARA SE OPROSTILA OD VOLJENOG PSIĆA: / 'Znam da si se borio do kraja, sada spavaj i odmori se'
U 31. GODINI IZNENADA PREMINUO MLADI SPLITSKI GLUMAC: / Zvijezda popularne serije izgubila bitku s teškom bolesti
ANDREA ŠUŠNJARA LJUBI SEDAM GODINA MLAĐEG, UHVAĆENI SU U ŠETNJI VODICAMA: / 'Zajedno smo već godinu dana'
EVO KAKO JE JELENA ROZGA IZGLEDALA NA SVOM PRVOM NASTUPU: / Na izvedbi iz 1994. pjevačica je neprepoznatljiva
MAGAZIN OBJAVIO PRVI SPOT NAKON GODINU DANA: / Odmah je zasjeo na top listu najpopularnijih videa na YouTubeu
POZDRAV IZ DALEKE 1994. GODINE: / Danas je prava zvijezda, a ovako je Jelena Rozga izgledala na početku karijere
AUTOR 'SKALINADE' I MNOGIH DRUGIH HITOVA: / Jučer je trebao slaviti rođendan, a danas mu obilježavamo godišnjicu smrti
GOLICAVO IZDANJE ZGODNE PJEVAČICE: / Na Instagramu pokazala svu svoju raskoš u minijaturnom cvjetnom bikiniju
PREPOZNAJETE LI JE? / Po mnogima je bila najbolja pjevačica Magazina, a ovako je izgledala kao djevojčica
SRPSKA TENISAČICA OSVANULA NA NASLOVNICI ČASOPISA: / Fotografija Ane Ivanović razljutila fanove: 'Ovo je sramota'
KAKO MU JE SPUSTILA! Legendarna pjevačica Magazina ne štedi riječi kad piše o Tončiju Huljiću: / 'On ima kompleks...'