SREBRNI S RAZLOGOM / Ovako igraju viceprvaci svijeta: Pogledajte kako su Šipić i Cindrić poveli Hrvatsku
NAJAVA ČEŠKE / Hrvatski rukometaši nabrijani uoči 'velikog ispraćaja': 'Moramo pobijediti za Duleta i sve ostale'
SJAJNA GODINA / Hrvatskome rukometašu se smiješi transfer života? Tamo ga čeka već dobro poznato lice
'NISU NAS OČEKIVALI' / Dagur otkrio vijesti koje će razveseliti Hrvatsku: 'Mislim da je spreman za sutra'
UŽIVO IZ KARLOVCA / Iz sve snage! Hrvatska konačno u punom sastavu: Po prvi put od ozljede trenirali Duvnjak, Cindrić i Mandić
NJEGOVA (OD)LUKA / Cindrić se javio na objavu HRS-a: Znakoviti su emotikoni koje je stavio i odabir pjesme
KRALJEVI RUKOMETA POWERED BY LIDL / Gledajte ekskluzivne dokumentarce s Duvnjakom, Kuzmanovićem, Načinovićem i Cindrićem
STRUČNI KOMENTAR / Marin Šego: 'Karačić je puno puta pokazao što mu znači Hrvatska. Slučaj Cindrić me malo šokirao'
KAKVE LJEPOTICE / One će večeras biti najvatrenija podrška: Tko su zgodne djevojke hrvatskih rukometaša
IZVAN TERENA / Posjetili smo reprezentativca Luku Cindrića. Otkrio zašto je propustio sestrino vjenčanje?
SAT BRŽE OTKUCAVA / SP kao najveći ispit za Dagura i prilika za bljesak Cindrića: Luka nam je otkrio kakvu Hrvatsku očekivati
Izjave rukometaša / Cindrić nakon najvećeg poraza na OI-u: 'Ne znam što je problem, možda je to manjak samopouzdanja'
SLUŽBENO / Hrvatski reprezentativac nakon samo godinu dana napustio Dinamo i potpisao za klub iz susjedstva
REAKCIJE / Hrvatski aduti presretni: 'Ne znam tko će mi skinuti osmjeh s lica u sljedećih par mjeseci'
'Bilo je i vrijeme' / Mirko Alilović za Net.hr: 'Kod Sigurdssona nema nedodirljivih. Trebalo nam je ovo'
IZA SVAKOG USPJEŠNOG FRAJERA.... / Ove ljepotice su najveća podrška naših rukometaša: Upoznajte najvjernije navijačice hrvatskih reprezentativaca
NOVA SREDINA / Cindrić otkrio pozadinu iznenađujućeg transfera u Rumunjsku: 'Cijela momčad ima velik potencijal'
IZ KATALONIJE U RUMUNJSKU / Luka Cindrić ima novi klub: Evo gdje nastavlja karijeru nakon što ga je Barcelona potjerala
KRAJ PRIČE / Luka Cindrić za nekoliko dana odlazi iz Barcelone, tjeraju ga dvije godine prije kraja ugovora: 'Nadamo se da će se to dogoditi...'
'VRUĆA ROBA' / Gdje će iduće sezone igrati Luka Cindrić? Svi ga žele, europski velikani vode borbu za njegov potpis
ŠOKANTAN TRANSFER / Cindrić odlazi iz Barcelone: Sve je iznenadio odabirom novog kluba, bit će vođa ambicioznog projekta
NET.HR DONOSI / Luka Cindrić pokrenuo rukometni kamp: 'Želim biti trener nakon karijere, a djeci govorim da uvijek budu svoji u igri, da ne budu ničije kopije'
SJAJAN DVOBOJ / Kakva drama u prvom polufinalu Lige prvaka: Branitelj naslova ispao nakon drame sedmeraca
KREĆE GLASOVANJE / Čak četiri Hrvata nominirana za prestižne nagrade: Jednom od njih konkurent je najbolji igrač hrvatskog prvaka
KINA 'LUD K'O MINA' / Zlatni iz Portugala i Atene briljirao za Net.hr: 'Dobili ste dobar broj, nakon zvučnog signala ostavite 50 eura'