DEFINITIVNO NISU ZA SVAKOGA / Ljupka Gojić Mikić osvanula s neobičnim štiklama koje stoje gotovo dvije tisuće eura, mnogi se zgražaju kad ih vide
'tjerate nas da gledamo u pod' / Ljupka Gojić pobjesnila zbog stanja u Zagrebu: 'Smrad nam digne glavu da vidimo iz kojeg smjera smrdi'
'VOLJELA BIH BITI SIGURNA' / Virus uzrokuje 6 vrsta karcinoma, ali kod nas i dalje mnogi zaziru od rješenja kojim se mogu zaštititi od bolesti
'TO SE ZOVE LJEPOTA' / Ljupka Gojić Mikić podijelila fotku s početaka manekenske karijere: 'Odbijali su me jer sam prelijepa'
POZNATE DAME NA EVENTU / Lana Klingor dramatična u crnom, Mila i Bojana isfurale poslovni look, Ljupka Gojić u dosad neviđenoj kombinaciji
DRUGA STRANA MEDALJE / Svi pričaju o novoj najljepšoj ženi svijeta, a Ljupka Gojić osjetila je sav teret ljepote: 'Gubila sam poslove...'
UGOĐAJ JE DOISTA DIVAN / Ljupka Gojić kuhala s prijateljicom i pokazala savršeno uređen stan: Prekrasan plavi kauč je hit
'ČEMU OVO SLUŽI NA KNEŽIJI?' / Ljupka Gojić Mikić žestoko oplela po zagrebačkoj vlasti: 'Je li sad bolje? Ljepše? Ili kao društvo nešto krivo radimo?'
UH, OVO NIJE LIJEPO / Ljupka Gojić Mikić zarazila se omikronom na skijanju: Sada je pokazala i posljedice