'ZADAH OPTUŽNICA' / Žestoke reakcije Gotovine, Anušića i Krističevića na optužbe iz RS-a: 'Neprihvatljivo!'
TKO JE SVE BIO? / Od Thompsona do Ljube Ćesića Rojsa: Pogledajte tko je sve od poznatih bio na donatorskoj večeri 2009. godine
'PRAVA HRVATICA' / Pogledajte kako je Ćesić Rojs čestitao Mojmiri: 'Rekli su mi da ona nije naša, ali ne!'
'GENERALČINA' / Rojs izvrijeđao Anušića, stigao mu žestok odgovor: 'Za razliku od vas, on se borio s puškom u ruci'
ANKETA STANJA NACIJE / Plenković, Beroš ili Rojs: Kome od ovih TikTokera predviđate uspješno influensanje?
CURI ROK ZA LISTE / Branimir Glavaš želi na izbore s Ljubom Ćesićem Rojsom? Jedan potez je već povukao, evo što kaže general
U utrku protiv HDZ-a / Ljubo Ćesić Rojs: Poslije predsjednika Tuđmana, Milanović je za mene najveći državnik'
Na izbore protiv HDZ-a / Rojs: 'Poslije Tuđmana, Milanović je za mene najveći državnik. Plenković je veća lopina od Sanadera'
'UKRALI BI BOGU NOGU' / Rojs na izbore u dijaspori ide bez HDZ-a: 'Bio sam u krivu, ovi moji još uvijek jamljavaju'
'dosje jarak' / Rojs je uvjeren da bi Korade i danas bio živ: 'Politici je tada bilo u interesu da ga mora imati mrtva'
NI ZOKI IH NIJE TAKO DOKAČIO / Rojs žestoko oprao Plenkovićeve ministre, a Banožić ustraje: 'Milanović se silno trudio biti organizatorom proslave u Kninu'
'TO ĆE BITI URAGAN' / Ćesić Rojs ne kani sjediti prekriženih ruku: 'Tjeraju me u politiku, uzet ćemo 15 mandata'; spominje i objavljivanje snimki sa Šeksom
'PROPALICE I PIJANICE' / Ljubo Ćesić Rojs tvrdi da je njegovo izbacivanje iz Generalskog zbora protivno Statutu: Traži smjenu kompletnog vodstva!
'NEMA ISPOD DVA PROMILA' / Rojs okrivio televiziju za njegovo izbacivanje pa opleo po članovima Generalskog zbora: 'Zovem ih gemišt bojna'
RASKOL U GENERALSKOM ZBORU / Rojs bijesan zbog susreta hrvatskih s generalima Armije BiH: 'To je veleizdaja! A moj kum neka podnese ostavku, ne znam kako je nasjeo...'
OTIŠAO KORAK DALJE / Imali smo Rojsa, svakakve mudrace i madrace, ali ovaj HDZ-ov 'žetončić' prevršio je svaku mjeru: Jeste li čuli što je sve izgovorio?
'NIJE BILO LAKO OVDJE DOĆI S PUŠKOM U RUCI' / Ljubo Ćesić Rojs: 'Oni koji nisu došli ne ignoriraju Milanovića, nego nas omalovažavaju. Da je Tuđman živ...''
'POREZNA... TO SU NAJVEĆI UDBAŠI!' / Rojs o pomilovanju Perkovića i Mustača: 'Prije bi mi ruka otpala nego što bih povukao potpis'; Ima zanimljiv stav o Milanoviću
TKO GA JE INICIRAO? / Rojs kaže da su znali da će pismo uzburkati vode, ali ne i koliko: 'Mene udarajte. U mene su široka leđa, ali dobit ćete i odgovor'
'HDZ TREBA LUSTRIRATI' / Rojs se naljutio zbog prozivki oko potpisa: 'Da sam pudlica, ja bih ’91. pobjegao u Njemačku. Najveći udbašenković je Sanader'
STAVILI MANDATE NA RASPOLAGANJE / Rojs i Krešić otkrili pozadinu drame oko pisma za pomilovanje Perkovića i Mustača: 'Sve se dogodilo 11. travnja oko 10:30...'
ROJS OTVORENO / Zašto se potpisao za pomilovanje Perkovića i Mustača? 'Radije bih s Gotovinom u pakao, nego s nekim veleizdajnicima u raj'
HOĆE LI UDBAŠI NA SLOBODU? / Rojs u svom stilu objasnio zašto je stao uz moćne špijune: 'Tko će me proglasiti izdajnikom? Pijanice i kvazi ustaše...'
'NE ŽELIM BITI UZROKOM PODJELA' / General Krešić se predomislio, povukao je svoj potpis za pomilovanje Perkovića i Mustača
NE MIRI SE S ODLUKOM / Šeks otkrio što mu je odvjetnica rekla nakon propale tužbe protiv Hrvatske: 'Ne daju mi ni Tuđmanove stenograme'
PREDSJEDNIK HRVATSKOG GENERALSKOG ZBORA / 'Nema riječi o bojkotu primanja generala, Rojs se malo zatrčao...Svake godine vam je to tako'
GENERALI RAZJEDINJENI UOČI OLUJE / Rojs hvali Milanovića, a Đakić ne ide na njegovo primanje: 'Nitko ne može shvatiti što je čovjeku na toj funkciji i što to priča'