KSW 87 NA VOYO PLATFORMI / Ne pamtimo ovakav spektakl: Prvo je furiozni Čeh razvalio legendu, a potom je Stošić ekspresno 'uništio' Martineka
SPEKTAKL NA VOYO PLATFORMI / Ljudi, pa što je ovo?! Poljak razbio našeg Ivana Erslana već u prvoj rundi, gledamo strašne mečeve na KSW 87
SPEKTAKL NA VOYO PLATFORMI / Ljudi, pa što je ovo?! Poljak razbio našeg Ivana Erslana već u prvoj rundi, gledamo strašne mečeve na KSW 87
KSW 87 / Borilački spektakl na Voyo platformi: Odmah je krenulo vatreno, 'bombe' padaju na sve strane, o ovome će se dugo pričati
KSW 87 / Borilački spektakl na Voyo platformi: Odmah je krenulo vatreno, 'bombe' padaju na sve strane, o ovome će se dugo pričati
KSW 87 SAMO NA VOYO / Stošić upisao i peti nokaut, Poljski tenk' pregazio Ivana Erslana; 'Žao mi ga je, ali...'
KSW 87 SAMO NA VOYO / Stošić impresivno nokautirao Martineka, 'Poljski tenk' pregazio njegovog prijatelja Ivana Erslana; 'Žao mi ga je, ali...'
IVAN ERSLAN / Zvijezda KSW spektakla kojeg možete gledati samo na VOYO: 'Spreman sam na najveći izazov, nema izgovora'
LUDA BORILAČKA NOĆ / VOYO vam večeras ekskluzivno donosi spektakle iz Češke i Engleske: Ne propustite KSW i BKFC ludilo
ODBROJAVAMO / Spektakularna borilačka noć samo na Voyo: 'Dokazao sam da imam nokaut snagu, znam njegov pakleni plan'
ODBROJAVAMO / Spektakularna borilačka noć samo na Voyo: 'Dokazao sam da imam nokaut, znam njegov pakleni plan'
KSW 87 SAMO NA PLATFORMI VOYO / Stošić: 'Šampion Hill je rekao da ga nitko nije udario kao što sam ga ja'
NAJAVIO KSW 87 / Veliki prijatelj Ivana Erslana, Srbin s 'bombama' u šakama: 'Jaki udarci, nokauti, to me obilježava...'
EKSKLUZIVNO / Slavni borac u studiju Net.hr: 'Erslan me dobio na sparingu, a Voyo će promijeniti navike mnogih Hrvata'
IGOR POKRAJAC U STUDIJU NET.HR / Slavni borac s najviše nastupa u UFC-u od svih Hrvata otkrio veliku istinu o Voyo platformi i nevjerojatnom Ivanu Erslanu
UOČI SPEKTAKLA / Slavni Igor Pokrajac: 'Voyo će promijeniti navike mnogih Hrvata, dogodit će im se Conor McGregor efekt'
SAMO NA VOYO / Pomičemo granice, tko će preživjeti? Dva 'krvava' sporta podijelila javnost, što ćete vi gledati?
SAMO NA VOYO / Pomičemo granice, tko će preživjeti? Dva 'krvava' sporta podijelila javnost, što ćete vi gledati?
SAMO NA VOYO / Zvijezda spektakla iskreno: 'Ljudi sad mogu vidjeti da nismo nikakvi divljaci, bez obzira što se bavimo krvavim sportom'
SAMO NA VOYO / 'Ljudi sad mogu vidjeti da nismo nikakvi divljaci. Borilački sport je neobičan i krvav, a jednu stvar nikad ne bih mogao, to mi je strašno'
KSW 87 / Borilački spektakl s prijenosom na Voyo platformi održat će se u ovoj impozantnoj dvorani, očekuje nas prava poslastica
KSW 87 / Borilački spektakl s prijenosom na Voyo platformi održat će se u ovoj impozantnoj dvorani, očekuje nas prava poslastica
SITNO ODBROJAVAMO / Borilački spektakl na Voyo platformi sve je bliže: Proći će vas trnci kad vidite kakav se šou sprema
SITNO ODBROJAVAMO / Briljantna najava borilačkog spektakla KSW 87 na Voyo platformi: 'It's fight week'
SITNO ODBROJAVAMO / Borilački spektakl na Voyo platformi sve je bliže: Proći će vas trnci kad vidite kakav se šou sprema
SIJEVAT ĆE NA SVE STRANE / Briljantna najava borilačkog spektakla KSW 87 na Voyo platformi: 'It's fight week'
VOYO DONOSI SPEKTAKL / Ovo je samo njegova priča; Rodio se u jeku najžešćeg rata, prošao trnje i kamenje: 'Borim se za svoju obitelj'
EKSKLUZIVNO / 'Dijete rata' u studiju Net.hr: 'Nadobivao sam se batina, prošao trnje i kamenje, ali nije mi teško jer se borim za svoju obitelj'
SAMO NA PLATFORMI VOYO / Pogledajte kako se poljski tenk borio za goli život: Dokrajčen je akrobatskom giljotinom
SAMO NA VOYO / Ivane, oprez! Poljski 'tenk' nije šala: Spreman je na 'rat' u kavezu, pogledajte ovu borbu za goli život i šokantnu 'giljotinu'
EKSKLUZIVNO / Osobni karton Darka Stošića Stoleta: 'U Zagrebu sam kao kod kuće, a Erslan i ja se pazimo u sparinzima, ali se ne mazimo'
EKSKLUZIVNO / Osobni karton Darka Stošića Stoleta: 'U Zagrebu sam kao kod kuće, a Erslan i ja se u sparinzima pazimo'
EKSKLUZIVNO - OSOBNI KARTON IVANA ERSLANA / Razotkrili smo 'bombardera': 'Imam kratak raspon ruku, ali i jednu prirodno urođenu stvar kod udaranja'
EKSKLUZIVNO - OSOBNI KARTON IVANA ERSLANA / Razotkrili smo 'bombardera': 'Imam kratak raspon ruku, ali i jednu prirodno urođenu stvar kod udaranja'
KSW 87 SAMO NA VOYO / Erslanov brutalni nokaut prodrmat će vas kao nikad: Raspon ruku mu je kratak, ali svi ga se boje
KSW 87 SAMO NA VOYO / Tko će se ovjenčati slavom? U iščekivanju spektakla u kojem će rijetki 'preživjeti', a o kojem će se dugo još pričati
KSW 87 / Tko će se ovjenčati slavom? U iščekivanju spektakla u kojem će rijetki 'preživjeti', a o kojem će se dugo još pričati
SPREMA SE SPEKTAKL / Erslan je do sada 'skinuo' velike skalpove, a pobjedi li Poljaka, imat će priliku za slatku osvetu u KSW-u
KSW 87 NA PLATFOMI VOYO / Tko je sljedeći protivnik našeg Ivana Erslana? Zovu ga 'Poljski tenk' i strašan je borac, upoznajte ga
KSW 87 NA PLATFORMI VOYO / Tko je sljedeći protivnik našeg Ivana Erslana? Zovu ga 'Poljski tenk' i strašan je borac, upoznajte ga
EKSKLUZIVNO / 'KSW je čudo, oni su prvi u svijetu to počeli raditi kao u filmu, a MMA je u Poljskoj sport broj 1, jači od nogometa'
SAMO NA PLATFORMI VOYO / Predstavljamo Ivana Erslana, 'bombardera' iz Obrovca, zvijezdu KSW 87 eventa
KSW 87 SAMO NA PLATFORMI VOYO / 'Bombarder' iz Obrovca je nezaustavljiv, a sada ga čeka novi izazov: Poljak bi se mogao loše provesti kada krenu njegovi 'pakleni' udarci
BORILAČKI SPEKTAKL / Najveća europska promocija slobodne borbe na platformi Voyo: Srbin i Hrvat u glavnim ulogama na eventu KSW 87
BORILAČKI SPEKTAKL / Najveća europska promocija slobodne borbe na platformi Voyo: Srbin i Hrvat u glavnim ulogama na eventu KSW 87