'MI NASTAVLJAMO' / Aspinall o budućnosti teške kategorije: 'Jones je u mirovini, ja sam apsolutni prvak'
NET.HR DONOSI / Veliki pregled: Godina iz snova za MMA; Ovo je TOP 10 trenutaka koji su obilježili 2024.
BUM, TRES, URNEBES / Slavni hrvatski UFC borac za Net.hr: 'Jones jedino Stipu drži na životu. Sramota je što Miočiću ponovno rade, iako me kod njega najviše zabrinjava jedno'
OPA MIKI / Misteriozna brineta, koja je došla s ikonom američkog sporta, zasjenila veliki povratak Jona Jonesa u Las Vegasu: Svi su gledali u nju
ŠEF UFC-A PONIZIO STIPU / Umri muški Ljubuški: Ovako je izgledao Jonesov 'blitzkrieg'; 'On je totalna nakaza prirode, najveći je ikad'
STIPI SE NEĆE SVIDJETI / Jones ne prestaje pričati o Miočiću: 'Na tvom mjestu bih se ostavio posla vatrogasca'
DRUGI ČOVJEK / Nevjerojatna transformacija jednog od najboljih ikada: Vraća se u oktogon ovaj vikend, protivnicima se ne piše dobro
DANA, DAJ SE SKOCKAJ / Ovo graniči s bizarnim: Jones tvrdi da se priprema za Miočića, Ngannou tvrdi da UFC želi njega i Jonesa u oktogonu
ZNA SE OTPRILIKE I KADA / Je li moguće da se Miočić konačno vraća u kavez? Stipe je navodno dogovorio meč s 'najboljim MMA borcem svih vremena'
NIŠTA JOŠ NIJE JASNO / Novi preokret u povratničkom meču Stipe Miočića, Jones tvrdi: 'Ne znam još ništa, UFC igra igrice'
IPAK ĆE SE DOGODITI? / Bio bi to najveći Miočićev meč u karijeri. Legenda UFC-a otkrila zašto bi Stipe morao u kavez s najjačim MMA borcem i kako ga jedino može pobijediti
STIPE SE NAPOKON VRAĆA? / Dana White zagolicao maštu fanovima, najavio spektakl s Miočićem u glavnoj ulozi: 'Vjerojatno ćemo gledati tu borbu'
KAD ĆE VIŠE? / Niti riječi o Miočiću: Dana White otkrio kako se za kontroverznog prvaka priprema borba za titulu
TRAŽIO JE DA GA UBIJU / Procurila snimka uhićenja najveće UFC-ove zvijezde. Pogledajte dramatične prizore privođenja ponajboljeg MMA borca svih vremena
NEVJEROJATNI STIPE / Što mu ovo treba značiti? Miočić objavio bizaran video nakon što ga je izazvao jedan od najboljih boraca na svijetu
STIPE PROTIV ZLOČESTOG DEČKA / Miočić dogovara najveći meč u karijeri. Javno ga prozvao jedan od najboljih MMA boraca svih vremena
PREDATORU PUKAO FILM / Ngannou izvrijeđao velikog rivala: 'Mislio sam da ćemo se boriti nakon što sam srušio Stipu'
KAD ĆE SE OPET BORITI? / Miočić progovorio o obračunu koji priželjkuju svi MMA fanovi: 'Pojasnit ću vam kako stoje stvari'
WHITE O JONESOVOM UHIĆENJU / 'To više nije ni šokantno. Svaki put kad ovdje dođe to se dogodi. Taj tip ima puno demona'
UHIĆEN JON JONES / Jedan od najboljih MMA boraca u povijesti završio iza rešetaka par sati nakon što je ušao u UFC-ovu Kuću slavnih