Moda / Još jedan lijepi editorijal iz Zare: Naziv mu je 'Outwear' i već vam je sigurno jasno o čemu je riječ
Moda / Pronašle smo 33 najljepše haljine koje ćete pripremiti za nadolazeće blagdane od 149 do 1199 kuna
Moda / Punjene jakne su idealan odjevni predmet za hladnije dane, pa smo našle neke fora modele od 149 kuna
Moda / Ravne cipele za one dane kad nas ne gnjavi kiša: Našle smo 16 najljepših jesenskih modela od 139 kuna
Moda / Što kažeš na crvene hlače? Lucija Lugomer u njima izgleda genijalno, a mi smo našle neke od 99 do 550 kuna
Moda / Ma tko kaže da cipele u špic ne izgledaju lijepo: Severina ih itekako zna nositi, a evo gdje nabaviti slične
Moda / Ružičasta je još uvijek itekako IN, pa smo našle nekoliko kaputića u toj boji od 249 do 1.091 kune
Moda / Čime se sve Zagrepčanke štite od ovog dosadnog vjetra i hladnoće: Trake za kosu i šalovi su neizostavni
Moda / Našle smo 27 preslatkih torbica od 71 do 599 kuna koje će vas uvesti u blagdansko raspoloženje
Moda / Nekima su potpuno grozne, a nekima prekrasne: Sve više cura nosi ovakve trenirka hlače s bočnom trakom
Moda / Ljeto je prošlo, ali izvezeni komadi su ostali: Našle smo neke najljepše koje ćemo furati ove jeseni i zime od 139 kuna
Moda / Uskoro će nam zatrebati, pa smo pogledale kakvih trenutno ima u ponudi: Preslatke kape za hladnije dane
Moda / U H&M-u uvijek možemo naći hrpu cool torbi: Ako ti treba nova, pogledaj naš izbor najljepših 12 komada
Moda / Ne, nije prerano za nabaviti novi: Našle smo 37 toplih šalova koji će vas ugrijati ovih hladnih dana
Zdravlje / Ako si ljubiteljica tamnih ruževa, onda bi ove mogla obožavati: Našle smo 10 najljepših od 39 kuna
Moda / Iz Zare tvrde kako će ovo biti šest najvećih trendova u svijetu džempera ove sezone, evo o čemu se radi
Moda / Svi divni kaputi naših poznatih cura i slične verzije iz high-street ponude od 416 do 1.199 kuna
Magazin / 15 preslatkih ideja za jesenske manikure koje će te možda nagovoriti da napokon nalakiraš nokte
Moda / Ivana Mišerić u svom najšarenijem izdanju do sada: Evo zašto obožavamo njen outfit i kako ga i ti možeš nositi
Moda / Vani je već prilično zahladilo, pa se valja zagrnuti svime toplim što imate: To znaju i naše poznate cure
Moda / Bijelu boju obožavamo i nosimo tijekom cijele godine: Evo 18 najljepših bijelih komada iz high street dućana
Zdravlje / Koža zimi treba pojačanu njegu: Evo na kojih 10 stvari trebaš paziti ako želiš zdravu, sjajnu kožu koja se ne peruta
Moda / Nekima su ružni, nekima zabavni: Našle smo 23 old school džempera kakve su nekad nosili naši roditelji
Moda / Nordstrom ima ogromno jesensko sniženje, pa smo našle 20 komada koja se zapravo isplati kupiti
Magazin / Ovim se filmovima, koji izlaze do kraja godine, mi najviše veselimo: A koji ćeš ti prvi pogledati?
Moda / Zara je izbacila novi editorijal kolekcije inspirirane najjednostavnijim i najljepšim komadima iz 80-ih
Zdravlje / Jesen stiže, a kosa treba posebnu njegu: Bila sam na keratinskom tretmanu, evo kako je to prošlo
Moda / Bijele čizme i gležnjače nikad nisu izgledale bolje: Našle smo neke fora modele od 169 do 892 kune
Moda / Poznate Hrvatice obožavaju jesen, a mi smo izvukle 10 njihovih najboljih fotki s Instagrama proteklog tjedna
Moda / Versace Jeans ove jeseni donosi zanimljivu i prepoznatljivu kolekciju u kojoj dominiraju vrhunski materijali
Moda / Narančasta je jedna od prepoznatljivijih boja jeseni: Evo nekih lijepih high-street komada od 69 kuna
Moda / U Carpisi ćemo uvijek naći kvalitetne torbe odličnog dizajna i boja, a evo što nam je pripremila za jesen
Zdravlje / Dosta je suludih trendova s obrvama, sada dolazi jedan koji ćeš obožavati jer ga zapravo možeš nositi
Moda / Majice s aplikacijama i motivima životinja su posvuda, pronašle smo neke najslađe i najzabavnije od 57 kuna
Moda / Apsolutna kraljica jeseni: 36 najljepših burgundy modnih komada, od torbica, bluza i haljina do tenisica
Zdravlje / Isprobala sam Olivalov serum za hiperpigmentaciju s uljem šafranike, evo kako mi se svidio
Kuhinja i recepti / Jesenska šminka može biti stvarno zabavna uz prave boje koje će osvježiti vaš look
Zdravlje / Ove četiri boje kose potpuno su preplavile Instagram: Ne znamo koja nam je bolja, sve su savršene za jesen
Moda / Boja strasti, boja jeseni: Ecija Ivušić obožava crvene casual haljine za svaki dan, i mi smo našle slične od 82 kune