MALA IZLAZNOST / Je li 'superizborna' 2024 godina krivac za manji odaziv birača? Pitali smo vas u anketi
TVRDA DESNICA / Nakon priče s Ferrarijem, Bartulica se pridružio klubu zastupnika ECR u EU parlamentu
OBRAČUN UNUTAR DP-A? / Bartulica se ispričao, hoće li biti dovoljno? Politolog: 'Međunarodno je relevantan'
OD BARTULICE NI 'B' / DP-ovcima se 'okreće želudac', a eurozastupnik šuti. Prijeti li mu stegovni postupak?
INTRIGE I PODMETANJA / Kreće politička trgovina: Hoće li Ursula von der Leyen uspjeti izboriti još jedan mandat?
JE LI NAŠTETIO STRANCI? / DP održao sjednicu, Bartulice nigdje. Ćipe Mlinarić o Ferrariju: 'Svatko odgovara za sebe'
'NIJE MOJ...' / Bartulica napokon o Ferrariju: 'To je poruka onima koji su zlostavljali mene i moju obitelj'
UH / Bolje žive nego ministri. Evo kome smo dali mogućnost da zarađuju 8.000 neto i dnevnicu od 338 eura
PREFERENCIJALNO GLASANJE / Tko bi, a tko ne bi ušao u EU parlament da su vrijedile Gongove preporuke?
'ČEMU TO?' / Zašto je Bartulica odabrao kultni Ferrari za put do stožera: 'Mi ne znamo čiji je to auto, ali sama ta cijena...'
'ŠOK TRETMAN U FRANCUSKOJ' / Europa je skrenula udesno. Zašto su bitna 2 HDZ-ova mandata više? 'Ljudi su rekli što više ne žele trpjeti'
'PRETJERANO GRANATIRANJE' / Macan objasnio kako se Bartulica uspio probiti u sam vrh: 'Kada stisneš desnicu, to je tako'
'DRŽIM DO RIJEČI' / Grbin nakon EU izbora: 'Više se neću kandidirati za predsjednika SDP-a. D'Hondt nas je ovaj put zeznuo'
UZELA GLASOVE / Kome je mlada politologinja i influencerica zapaprila? Analitičar: 'Ona to može kapitalizirati'
SKRETANJE U DESNO? / Tri najveće stranke i dalje imaju uvjerljivu većinu u EP-u. Von der Leyen: 'Poslane su dvije poruke'
EUROPSKI IZBORI 2024. / HDZ pobijedio u 15 većih gradskih središta, SDP osvojio Zagreb: Tko su ljudi koji idu u Bruxelles?
PRIVREMENI REZULTATI DIP-A / Dobile su i deset puta više glasova od ostalih kandidata, ali ne idu u EU parlament. Evo zašto
'IGRAJ MOJA HRVATSKA' / Plenković u elementu! Pogledajte ga kako pjeva sav sretan, dobio je više od sto tisuća glasova
EYE OF THE TIGER / Andrej Plenković se obratio čim su uspjeli ugasiti pjesmu: 'Ovo je europska pobjeda'
'IZNIMNO SMO PONOSNI' / HDZ dobio najviše mandata. Medved: 'Naši rezultati će biti vidljivi i na predsjedničkim izborima'
POBJEDNICI I GUBITNICI / Službeni rezultati izbora za EU parlament! HDZ bolji nego 2019., MOST bez mandata
ISPOD PROSJEKA EU / Skoro pa najniža izlaznost u povijesti EU izbora! Stigli konačni podaci, ovo je pravi 'potop'
'BEZ MARIFETLUKA' / DP je treća stranka u Hrvatskoj i prva u cateringu. Ćipo o Bartulici: 'Ja to ne bih tako'
JAO, JAO / Mislav Kolakušić poražen na izborima, izvrijeđao Hrvate pa s osmijehom na licu rezao tortu
RTL IZ BRUXELLESA / Potres u Europi u izbornoj noći! Macron šokirao i povukao drastičan potez, udarac pretrpio i Scholz
VEĆINA OD 720 ZASTUPNIKA / Europska politika skreće oštro udesno: Ovako bi trebao izgledati novi parlament
BOLJI OD MOST-A / Nina Skočak zadovoljna izlaznim anketama: 'Ovo je iznad svih očekivanja, prešišali smo velike stranke'
IZBORI ZA EU PARLAMENT / U HDZ-u vlada euforija zbog izlaznih rezultata: Ipak, stožer je prilično prazan
ZADOVOLJNI REZULTATIMA / Domovinski pokret razriješio misterij oko 'ideologodije' na plakatima: 'Znali smo za grešku, evo zašto nismo mijenjali'
IZBORI ZA EU PARLAMENT / U stožeru Mosta nema slavlja: Sve je prazno, nema glazbe, nitko ništa ne jede
'TAMO SE IGRA VELIKA IGRA' / Bosanac: 'Neću biti jedan od zastupnika koji se ide obogatiti u Bruxelles'
'NISAM JA' / Mostovce je koštao raskol s Raspudićima, ali Marin Miletić krivi lošu izlaznost za neuspjeh na EU izborima
ANALIZA RTL-OVIH STRUČNJAKA / Mijić: 'Grbina bi ovi rezultati mogli spasiti.' Macan: 'Nina Skočak bila je stalno prisutna'
KOGA DP ŠALJE U EU PARLAMENT? / Dretar: ' Zasad 1 mandat, ali velike, velike šanse da se pretvori u drugi. Bartulica nije naštetio DP-u'
MOST JE POTONUO / Marin Miletić o grobnoj tišini u Mostu: 'Iz grobova ljudi ustanu kada dođe vrijeme'
REAKCIJA NA IZLAZNE ANKETE / U stožeru Pravo i Pravda neugodna tišina. Pogledajte njihovu reakciju kada su vidjeli da ostaju bez mandata