SUMNJIVI REZULTATI IZBORA: / Na tri mjesta u Splitu nisu brojali preferencijalne glasove, a DIP to ne zanima
MOSTOV KLUB DOBIO 14. ČLANA: / 'Nakon svega što sam otkrio i javnog linča ne mogu biti zastupnik Živog zida'
MOST I HDZ PREGOVARALI ČETIRI I POL SATA: / Petrov i Plenković otkrili o čemu su razgovarali, jedna od tema bila je i HRT
FURIO RADIN OŠTAR: / 'Hasanbegović me optužio za reketarenje, nećemo podržati Vladu u kojoj će biti i on!'
PUPOVAC O UVJETU ZA PODRŠKU HDZ-u: / 'Sigurno nećemo sudjelovati u Vladi u kojoj bi bio Hasanbegović!'
PETIR EKSPRESNO UZVRATILA UDARAC BELJAKU: / 'Suspendirao me jer se jako boji da ću se kandidirati za predsjednicu HSS-a!'
BELJAK SUSPENDIRAO PETIR I JOŠ 100 ČLANOVA HSS-a: / 'Radili su protiv stranke i govorili ljudima da ne glasuju za komuniste!'
OTKRIVENO ŠTO ĆE HDZ PONUDITI MOSTU: / Dobit će jedno ministarstvo koje jako žele, ali i manje fotelja nego lani
PROCURILI KLJUČNI DETALJI PREGOVORA PLENKOVIĆA I PETROVA: / 'Može, ali jedna stvar ne dolazi u obzir...'
MESIĆ IZRAVAN: / 'Za izborni krah kriv je Milanović. Očito mu nije bilo jasno da Karamarka više nema'
PREPOZNAJETE LI IH? / Saborski zastupnik Živog zida i njegova supruga iza sebe imaju glazbenu karijeru
KREĆU PREGOVORI HDZ-a i MOSTA O NOVOJ VLADI, PLENKOVIĆ: / 'Čuo sam se s Petrovom još prije izbora... HNS i HSS? Svašta se priča'
ZAŠTO SU SE REZULTATI IZLAZNIH ANKETA RAZLIKOVALI OD STVARNIH? / Poznati profesor objasnio gdje je Milanović izgubio mandate
NOVA ZVIJEZDA HDZ-a: / Pomela Jandrokovića i Reinera, pa pojasnila 'privatni stožer' kod Hasanbegovića
ALEKSANDRA KOLARIĆ: / 'Ako je SDP spreman za promjene, vratit ću se u stranku i kandidirati za predsjednicu'
OBJAVOM NA FACEBOOKU PODIGAO PRAŠINU: / 'U cijeloj Irskoj na izbore za hrvatski parlament izašla jedna osoba'
'POVLAČI SE ŠAKA JADA': / Mediji u regiji se naslađuju Milanovićevim porazom, tvrde da je ušao u anale kao neviđeni gubitnik
ANALITIČARI O PORAZU SDP-a I MILANOVIĆEVOM POVLAČENJU: / 'Ljevica u Hrvatskoj još 10-ak godina neće doći ni blizu vlasti'
SINČIĆEVA EMOTIVNA OBJAVA NA FEJSU: / 'Zbog ovog sam čovjeka najviše strepio. On je odrađivao najgore poslove i trpio najprljavije napade'
NAJVEĆI LUZERI IZBORA: / Tepeš i Ćorić zajedno dobili 366 glasova, Baldasar 'čak' 303, a ništa bolje nisu ni Ella Dvornik, Sandra Perković...
MILANOVIĆ NIJE ČESTITAO, ALI OSTOJIĆ JEST: / 'Bez obzira na malu razliku treba reći - bili ste bolji ovaj put'
Moda / Sredile se od glave do pete: Evo što su odjenule supruge političara za izborni dan (i medijska pojavljivanja)
POČINJE BITKA ZA BANSKE DVORE: / Pet scenarija o tome tko bi i kako mogao složiti novu hrvatsku Vladu
PREFERENCIJALNI GLASOVI: / Pogledajte tko će u ovom sazivu sjediti u Saboru, mogli biste se prilično iznenaditi