TKO ĆE VODITI ZAGREB? / Eskaliralo na debati u studiju RTL-a: 'Da nema mene, on bi pobijedio u prvom krugu'
GOST U RTL-U DANAS / Ivica Lovrić progovorio o 'napadu' preko noći: 'To su neki botovi, iz Indije i Pakistana'
UTRKA ZA METROPOLU / Lažni glasovi i nerealna prednost: Je li botovima mjesto u zagrebačkim izborima?
OGRAĐUJE SE / Ivica Lovrić o rezultatima naše ankete u kojoj uvjerljivo vodi: 'Protivnici posežu za prljavim sredstvima'
PRIJAVILI DIP-U / Gong upozorio na netransparentno financiranja kampanje Ivice Lovrić: 'Zakon to ne dopušta'
PODZEMNA UTOPIJA / Ovako bi linije metroa u Zagrebu trebale voziti? Hoćemo i možemo li ga imati? Evo što kaže prometni stručnjak
SAMO BUJAJU / Jedan bi u fotelju prvog čovjeka Zagreba, drugi u Plenkovićevu. Doznali smo tko i kako tamo misle stići...
TKO JE KRIV ZA NESREĆU NA JAKUŠEVCU? / Usijana rasprava i međusobno predbacivanje: 'Tomašević treba podnijeti ostavku! Pet godina ste bili na vlasti!'
BANDIĆEV OMILJENI SURADNIK / Ivica Lovrić više nije zaposlenik Grada Zagreba, ovo su neke od afera koje su ga 'proslavile'
RODITELJI ODGOJITELJI SLAVE / Željka Markić likuje nakon odluke suda: 'Tomašević je lagao, jeste li vidjeli lica ovih žena...'
'SPRIJEČILI SMO KOLAPS' / Ivica Lovrić tvrdi da je mjerom roditelj odgojitelj smanjen broj abortusa: 'Potencirali smo da se rađa više treće djece'
BANDIĆEV PROČELNIK, SADA SAVJETNIK... / Pitali smo u Uredu gradonačelnika je li odobrio nastupe svog savjetnika – kontra sebe: 'Započela je zakonska procedura…'
'NEĆE ME UŠUTKATI' / Lovrić otkriva da su mu Korlaet i Dolenec prijetili otkazom: 'Govorili su mi da mi je bolje da šutim i začepim usta. Nije ugodno'
UKIDANJE MJERE 'RODITELJ ODGOJITELJ' / Lovrić teško optužuje Tomaševićevu vlast: 'Oštetili su proračun Zagreba za 3 milijuna kuna'
EPILOG AFERE ŠTANDOVI / Vrhovni sud presudio: Obustavlja se proces protiv Bandića, Lovrić i Palac nisu krivi
KOMENTIRAO AKTUALNOSTI / Trebao je to biti duel Benčić i Lovrić, ali se odazvao samo bivši zagrebački pročelnik: 'Teško je braniti ono što nije napravljeno'
ŠTO SA SINOM IVANOM / Sin moćnog Bandićevog suradnika dobio posao u tvrtki Petra Pripuza i postao direktor brzinom munje
UZDRMAN OBITELJSKI BIZNIS / Zet moćnog pročelnika dobio je gradski prostor za hostel za 30 kuna po kvadratu, a majstor ni to nije plaćao
ŽESTOKA RASPRAVA O ZAGREBU / Benčić: 'Trošili su se milijuni samo na rezano cvijeće'; Lovrić: 'Dvije stvari su krive za dugove'