OPA, CHEFE! / Ivan Pažanin raspametio žene golišavim izdanjem, javila mu se i dama koju dugo nismo vidjeli: 'Alo maci, gori sve'
SVAŠTA SE NAGAĐALO, ALI EVO... / Ivan Pažanin napokon priznao svoj ljubavni status te s kime dijeli dom: 'On mi je dar s neba, uživamo u suživotu'
GORI JELO, GORI TIJELO / Ivan Pažanin objavio fotografiju zbog koje su poludjele sve žene: 'Dobar kao dobar dan, pa još i zna kuhati. Gdje ćeš bolje?'
SNIMILI IH U KAFIĆU / Jelena Rozga i Ivan Pažanin uhvaćeni u prisnom trenutku: Ona se krila pod sunčanim naočalama, ali ipak se nije uspjela sakriti
TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ! / Pažanin ostao u čudu: 'S ovakvim jelom otvoriti novu sezonu, ne može bolje od toga!'
BIT ĆE JOŠ ZGODNIJI / Ivan Pažanin otišao na popularan estetski zahvat: 'Sad kad krene, bit će ludilo. Naslikavat ću se po cijele dane'
JUAN - PRAVI GURMAN / 'Španjolski Istrijan' stiže u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!': Ne zna hrvatski, ali ima 'žminjski naglasak'
TRI, DVA, JEDAN - HO, HO, HO! / Zagorci oduševili Pažanina bakalarom iako ga nikad nisu kušali: 'Tjestenina s bakalarom je perfektna, svaka čast!'
'TRI, DVA, JEDAN – HO, HO, HO!' / Marijana Batinić o povratku na ekrane: 'Pauza mi je dobro došla, posložila sam si prioritete, a ovaj mi je projekt došao u pravo vrijeme'
BLAGDANSKA POSLASTICA / Uskoro počinje kulinarska avantura 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!': 'Bit će i smijeha i plača'
NA TESTU ISTINE / Ella Dvornik i mama Danijela dolaze u show 'Ma lažeš!': Opa, netko se, izgleda, družio s Rickyjem Martinom...
JOŠ NIJE KASNO! / Ovo su najpoželjniji hrvatski frajeri, a neki od njih jako traže novu odabranicu: 'Opet mi se dejta, zabavlja... Pere me više nego u srednjoj'
POVRATAK NA MALE EKRANE / Marijana Batinić voditeljica je nove sezone kulinarskog showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’
ŠTO SE TO KUHA S PAŽANINOM? / Jelena Rozga napokon progovorila o ljubavnom životu i otkrila ono što zanima cijelu naciju
POŽALIO SE DA JE OSTARIO / Ivan Pažanin pozirao bez majice i pokazao tetovirana prsa: Pratiteljice divljaju u komentarima; 'Nikad ljepši'
PRISJETIO SE / Ivan Pažanin podijelio fotku iz mladosti na kojoj pozira sa sestrom: Pokazao kako je izgledao kao tinejdžer