OSIGURAO BUDUĆNOST / Evo na koliko se procjenjuje bogatstvo Halida Bešlića: U pitanju su milijuni eura
KRALJ NARODNE MUZIKE / Halid Bešlić čak sedmi put u karijeri, priprema veliki koncert u Zagrebačkoj Areni
NEMA KREDITA! / Kad su nekretnine u pitanju, poznate zvijezde ne mare za cijenu: 'Oni uglavnom plaćaju u gotovini'
PEDESET METARA OD MORA / Na Pelješcu niče 'Mala Bosna': Stižu Halid i Šerif, jedan je već kupio kuću od 170 kvadrata
'MIR, LJEPOTA I BLIZU SARAJEVA' / Pjevač Halid Bešlić gradi kuću na Pelješcu: 'Neće to biti ekstra luksuzna vila, imat će 170 kvadrata i bazen ispred'
IZNENAĐENJE NA SCENI / Vuco i Halid udružili snage i snimili duet: 'Suradnja je pun pogodak, spoj hard rocka i sevdaha'
POTRESNA ISPOVIJEST / Halid Bešlić: 'Operacija tumora je Sejdi uskratila mogućnost da ponovno postane majka. Jedna stvar mi je promijenila život'
KAKVA EKIPA NA JEDNOM MJESTU / 2007. je sve bilo drukčije: Goran Navojec je bio debeljuco, a Enis Bešlagić se tada hvalio zgodnom suprugom
'POTPUNO SAM U ŠOKU' / Iznenadna smrt Massima pogodila je cijelu Hrvatsku, kolege u nevjerici: 'Pa je li to moguće? Prijatelju dragi. Da mogu vratiti vrijeme...'
SREĆOM, DOBRO JE / Halid Bešlić doživio prometnu nesreću kod Šapca: 'Sve se dogodilo brzo, bio je lančani sudar...'
ZA DLAKU IZBJEGAO SMRT / Halid Bešlić o nesreći koja mu je promijenila život: 'Volio bih da se nije dogodilo, ali možda je to i dobro'
DRAMA IZA KULISA / Halid Bešlić zabranio snimanje filma o sebi pa zaratio s Bregovićem: 'Kad sam čuo koju pjesmu trebam pjevati...'
'BILO JE STRESNO' / Halid Bešlić o iznenadnoj operaciji: 'Nisam mogao hodati... Svratio sam doktoru da vidimo što je i našao se na stolu'
VEĆ DULJE GA MORI JEDNA BOLEST / Halid Bešlić se oglasio nakon operacije: 'Sada sam na kućnoj njezi i oporavak ide svojim tokom'
RISKANTNA OPERACIJA / Halid Bešlić završio u bolnici na operaciji, javila se njegova supruga i otkrila stanje pjevača
VELIKI INTERVJU / Marija Mirković o odrastanju u Prištini i narodnoj glazbi: 'Kad se ode u kafanu, jasno je da ona vrlo postoji'
NOVAK U ELEMENTU / Đoković pao u trans kad je čuo stihove Halidove pjesme, pogledajte kako luduje najbolji tenisač na svijetu
SENZACIONALNI DUET / Dvije velike regionalne zvijezde Indira i Halid Bešlić napokon zajedno; 'Nastala je čarolija u kojoj svi mogu uživati'