PROMIJENILA IMIDŽ / Marinela iz 'Gospodina Savršenog' bila je dvostruka misica: Ovako je izgledala kad je nosila lentu
NE KRIJE ČIME SE BAVI / Maju G. iz 'Gospodina Savršenog' svi pitaju za savjete o intimi. Sada otkrila ono što sve zanima
GOSPODIN SAVRŠENI / Koje su djevojke osvojile Šimino i Miloševo srce? Prvi doznajte u ponoć, finale četvrte sezone gledajte samo na Voyo
BILO JE SVAKAKVIH KOMBINACIJA / Laura iz 'Gospodina Savršenog' zasjenila modne znalce na reviji Roberta Severa
OTVORENO O SHOWU / Nina je jednu stvar jako zamjerila 'Gospodi Savršenima': 'To je izvan moje zone ugode'
KRAJ PRIJATELJSTVA / Zaiskrilo je između kandidatkinja: 'Ne razumijem kako možeš prodati prijateljstvo, onako, ispred kamera'
GOSPODIN SAVRŠENI / Maida je ružne komentare okrenula na šalu: 'Sudeći po mojim grudima, ja zapravo imam malo više testosterona'
ZA NET.HR / Marinela iz 'Gospodina Savršenog': 'U Hrvatskoj je teško živjeti isključivo od manekenstva'
ZA NET.HR / Barbara iz 'Gospodina Savršenog': 'Vjerujem da većini nije jasno kako održavam određeni lifestyle'
NEOČEKIVANA ISKRA / Poljubac koji nitko nije očekivao: Šime je pravi zavodnik, a Ana je to uvidjela iz prve ruke
OBRAČUN NA VISOKIM PETAMA / Eskalirao je sukob u vili Gospodina Savršenog: 'Nemoj da ti iščupam tu kosu!'
ISKRENOST BEZ FILTERA / Estetski zahvati, lažna prijateljstva i izolacija: Što djevojke u Gospodinu Savršenom govore o svojim suparnicama?
EMOCIJE NA SVE STRANE / Šimino srce zaokuplja posebna dama. Vilom se širi ljubomora: 'Kako te nije sram?'
WOOOOW / Ovo je spektakularno: Pogledajte prve kadrove luksuzne vile i čarobne atmosfere u showu 'Gospodin Savršeni'
OD PONOĆI NA PLATFORMI VOYO / Ima 20 ljepotica, a samo dvojica mogu nositi titulu 'Gospodin Savršeni'. Koje će kandidatkinje osvojiti njihova srca?
ISKRENA I DUHOVITA / Hoće li Polina osvojiti Gospodina Savršenog? Atraktivna Ruskinja zna što želi u ljubavi
MILOŠ MIĆOVIĆ / 'Gospodin Savršeni' o prijavi u show i savršenom spoju: 'Htio sam vidjeti kakav će mi to biti izazov'
GOSPODIN SAVRŠENI / Šime Elez otkrio ključ uspješnog odnosa: 'Ako nemamo zajednički cilj, teško da će opstati'
GOSPODIN SAVRŠENI / Šime Elez otkrio kakva djevojka ga može osvojiti: 'Da je ista kao ja, ne bi valjalo'