GRIZZLY POD PEKOM / Svi umiru od smijeha na objavu Amerikanca s FNC borbe u Zadru: 'Bio sam s divom u 'pozi 69', odradio sam kako treba'
BILI SMO S NJIM U PUBLICI / Dječak koji je osvojio srca publike u Zadru snažno je navijao: Evo što je rekao Sičaji
ISKREN DO BOLA / Forgač za Net.hr najavio kako će izgledati FNC Knock-out: Komentirao i Vasinu odluku: 'Osjećao bih se...'
BUM, TRES, URNEBES / FNC 21 je bio fantastičan! Upozoravamo, neki od ovih kadrova bi vas mogli uznemiriti
VEČER ZA PAMĆENJE / Cijeli život bori se sa cerebralnom paralizom, a snovi su mu ostvareni na FNC-u u Zadru
AGONIJA I NEVJERICA / Kamere snimile slavne Vatrene kad se stravično ozlijedio Batur: Dramatični prizori na FNC 21, neki su okretali glave
GROZAN RASPLET / Shrvani Martin Batur obratio se publici nakon šokantne ozljede u glavnom meču FNC spektakla u Zadru
OBJAVA USRED EVENTA / FNC dobio veliko pojačanje, a Fabjan opasnog protivnika na kojeg je jako 'nabrijan': 'Kita pada kao klada'
AKO NE ZNAŠ... / Pogledajte kako je cijeli Višnjik pjevao kada je Batur izlazio na hit koji su proslavili rukometaši
EPILOG BORBE / Ražov razbio Vasu s ozlijeđenom šakom pa za Net.hr otkrio detalje: 'Bakočević ide u mirovinu? Ma ništa od toga'
KAKVA SUNASLOVNA BORBA / Pogledajte kako je Poljak brutalnim nokautom poslao Britanca na rani počinak
'GLEDAT ĆETE ME JOŠ' / Killer debitirao kao iz snova pa najavio napad na titulu: 'Zacrtao sam da ću biti FNC prvak. I bit ću'
DUBROVAČKI KILLER / Antun Račić nakon velike pobjede za Net.hr: 'Zdrav sam, želim se što više boriti'
ZVONI MU U UŠIMA / 'Killer' brutalno izmlatio protivnika laktovima. Pobjeda je nakon ovog bila osigurana
MAKLJAŽA U ZADRU / Vaso 'popio' udarac u jetru, od početka meča bilo je jasno da se neće dobro provesti
'NE IZAZIVAM SLABIJE OD SEBE' / Nakon strašnog nokauta poručio: 'Kad netko inzistira da ga prebijem i treći put, ja sam toliko pristojan da to i napravim'
IZRANJAVANI VOJNIK / Sičaja pobijedio na jednoj nozi i treći put slomio istu ruku: 'Žao mi je ljudi koji ne znaju pravila'
FNC NA VIŠNJIKU / Nokauti i poluge pod pekom: Pogledajte najbolje trenutke borilačkog spektakla u Zadru
OVO MORA BOLJETI / Strašna sekvenca Truščeka poslala Ivana Vladimira na spavanje. Još neko vrijeme neće doći k sebi
KAPA DO PODA / Sičaja i sa slomljenom rukom i nogom priredio pravi spektakl, pogledajte ove fenomenalne poteze
NIJE MU TO TREBALO / Sam sebe odveo u poraz: Pogledajte nesportski potez koji je Sičaji donio pobjedu
POLJAK U MINUSU / Komentatori ostali u čudu: Ovo je bio jedan od ključnih trenutaka meča, Sičaja se na kraju radovao
ISTEKLO STRPLJENJE / Navijačima je prekipjelo: Šehić i Kimball dobili zvižduke u Zadru, nije teško pogoditi zašto
KAKAV POTEZ / Kako se Ceranja digao nakon ovog? Fantastična kombinacija Milidragovića poslala protivnika na pod
HRABRO / Ceranji ispala zaštita za zube, ali nije ga to pokolebalo. Nastavio se boriti kao da ništa nije bilo
FNC EKSKLUZIVA / Dražen Forgač najavio veliko spajanje sa slovenskom organizacijom: 'FNC event svakog mjeseca'
PREPOLOVIO PROTIVNIKA / Kakav udarac! Kako bi itko ostao na nogama nakon ovakvog kicka Milidragovića?
DOKAZAO MU SUPROTNO / Jurićev protivnik tvrdio da mu je parter od Hrvatovog: 'Znao sam da nije na mom nivou'