RING DJEVOJKA / Ona je bila pravo iznenađenje FNC-a, svi su gledali u nju: 'Bilo me strah kako će ispasti moj debi, ali preživjela sam'
FNC 11 / Najbolji nokaut večeri djelo je velikog talenta, pogledajte brutalno leteće koljeno Bojkovića
FNC 11 / Novi perolaki prvak: Pogledajte kako je Englez brutalnim nokautom poslao Hrvata 'na spavanje'
FNC 11 / Ljubimac domaće publike brutalno nokautiran: Pogledajte trenutak zbog kojeg je Arena zanijemila
FNC 11 / Kakav kraj borbe: Pogledajte kako je Barbir laktovima na podu sredio protivnika i obranio pojas
EKSKLUZIVNO / Srpski borac koji je digao Zagreb na noge: 'Nisam bio svjestan toga dok nisam izašao iz kaveza, bit ću UFC prvak'
IVICA TRUŠČEK / 'Rasplakao sam se nakon borbe na FNC 11, poraz mi je teško pao. Nikad nisam bio toliko pasivan'
EKSKLUZIVNO / 'Malo sam se na FNC 11 za*ebao s kontra gardom, zaje*avao sam i njega usred borbe da se odluči više'
FNC 11 / MMA spektakl kakav još nije viđen u Hrvatskoj, svašta se događalo: Brutalni potezi oduševili Arenu Zagreb
FNC 11 / Erslan brutalnom serijom udaraca već u prvoj rundi završio posao za kraj spektakla u Areni Zagreb
FNC 11 / Hrvat nokautiran u meču za titulu perolake kategorije: Britanac je sjajno pogodio našeg predstavnika
FNC 11 / Barbir brutalno nokautirao Poljaka i obranio titulu: 'Ispričavam se trenerima, sutra sam u dvorani'
FNC 11 / Naš Đani Barbir brutalno nokautirao Poljaka i obranio titulu: 'Ispričavam se trenerima, sutra sam u dvorani'
VELIKI MMA TALENT / Opasni Srbin briljirao izjavom: 'Zaslužio sam državljanstvo. Ovo je moja druga kuća'
FNC 11 / Cijela dvorana je zanijemila: Brazilac brutalnog nokautirao i 'uspavao' ljubimca publike u Areni
FNC 11 / Najveći MMA talent na Balkanu podigao je publiku na noge letećim koljenom i rasturio protivnika kao što nam je obećao
FNC 11 / Kisić nakon rušenja Truščeka: 'Moram ponovno pogledati borbu jer bih mogao reći nešto što nije točno'
FNC 11 / Legendarni Ivica Trušček izgubio nakon velike borbe, Kisić slavio podijeljenom sudačkom odlukom
FNC 11 / Legendarni Ivica Trušček izgubio nakon velike borbe, Kisić slavio podijeljenom sudačkom odlukom
FNC 11 / Nevjerojatna drama u završnici borbe, gušenje pet sekundi prije kraja: 'Veliko hvala Mirku FIlipoviću'
ROOS U EUFORIJI / 'Nisam sretan jer sam dobio udarac. Barbir? Ne brinem oko njega, želim pojas, ako ga on ima, onda želim njega'
FNC 11 / Teško izborena pobjeda Marina Mikulića u prvom meču večeri: 'Razočaran sam, mislio sam da sam bolji'
SPEKTAKL U ARENI / Marin Mikulić teško izborenom pobjedom otvorio FNC 11: 'Nisam prezadovoljan, ali ne mogu lagati da mi ne prija'
FNC 11 / Kroše Roosa pronašao glavu Vrtačiča već u prvoj rundi: Nakon pobjede poslao zanimljivu poruku
PUNE TRIBINE / Fight Nation Championship napunio Arenu: Pogledajte tko je sve stigao na na spektakl u Zagrebu
PRIJENOS NA PLAY PREMIUMU / Ivona Hemen javila se s posljednjim informacijama sa spektakla u Areni Zagreb
SPEKTAKL ZAJAMČEN / 'Terror', 'Nitro', 'Skull Crusher' samo su neke od najvećih zvijezda koje će Arenu Zagreb podići na noge
SPEKTAKL ZAJAMČEN / 'Terror', 'Nitro', 'Skull Crusher' samo su neke od najvećih zvijezda koje će Arenu Zagreb podići na noge
EKSKLUZIVNO / Hrvat brani naslov na neviđenom spektaklu u Zagrebu: 'Vjerujem da ću to pokazati u meču, očekujem dominantnu pobjedu'
FNC 11 / Još nas malo dijeli do borilačkog spektakla u Areni koji ćete moći gledati samo na Play Premiumu. Zaiskrilo je već na vaganju, bolju najavu nismo mogli ni poželjeti
BRUTALNI UDARCI / Sve je spremno za veliki spektakl u Zagrebu: Pogledajte kako udaraju dečki koji će podići Arenu na noge
SAMO NA PLAY PREMIUMU / Borci odradili vaganje prije FNC-ovog eventa u zagrebačkoj Areni, napetost je na vrhuncu: Potvrđena i sjajna vijest, spektakl je zajamčen