U GLUHO DOBA NOĆI / Detonacija uznemirila Zagrepčane: 'Nismo mislili da je nešto ozbiljno, no stigla je policija, sve su ogradili'
BEJRUT IZ ZRAKA / Pogledajte dramatičan trenutak: Gotovo istovremene eksplozije voki-tokija ubile više od 20 ljudi
PLAMEN OD OKO SEDAM METARA / Otkriveni detalji eksplozije u Karlovcu: Odrađivao je svoj radni zadatak, a onda se zapalio plin
OBJAVLJENE SNIMKE / Strahovita eksplozija zatresla predgrađe Moskve: Najmanje 11 ozlijeđenih, zna se i razlog snažne detonacije
NAPOKON IZA REŠETAKA / Uhićeni bombaši iz Rijeke! Hrvat i Nijemac osumnjičeni da stoje iza više eksplozija kod trgovačkih cenatar
EKSPLOZIJA U BRITANIJI / Poginula jedna osoba, dvoje ozlijeđenih, a traga se za najmanje 12 ljudi: 'Bilo je zastrašujuće, zgrada se zatresla!'
OBITELJSKA KUĆA SRAVNJENA SA ZEMLJOM / Eksplodirala plinska boca u mjestu kod Osijeka: Čovjek se nalazi pod ruševinama, vatrogasci bagerima razmiču ruševine
STRAŠNA NESREĆA / Velika eksplozija u nelegalnom rudniku zlata u Burkini Faso, poginulo je 60-ak ljudi
JOŠ JEDAN U NIZU / Eksplozija usred noći uznemirila Zagrepčane: Policija potvrdila da je raznesen bankomat
TOTALNI UŽAS / Eksplozija u Francuskoj odnijela sedam života, među žrtvama je i dvoje djece: 'Vidjela sam veliki plamen, tada smo čuli vrisak'
SNIMKE PANIKE U ABU DHABIJU / Eksplozija probudila stanovnike, strahovalo se od napada, a na kraju za sve kriv bizaran razlog
RAZBOJNICI NE SPAVAJU / Eksplozija usred noći uznemirila stanare zagrebačke Dubrave: Iz policije potvrdili da je 'stradao' bankomat
IZ ČISTA MIRA - BUM! / Čovjeku eksplodirala perilica rublja, a čak nije bila ni uključena: 'Ljudi, pazite da se i vama ne dogodi isto!'
DRAMA U CRNOJ GORI / Muškarac upao u banku i prijetio eksplozivnim napravama: 'Vratite novac radnicima'
VELIKA INTERVENCIJA VATROGASACA / Gorio balkon na zagrebačkim Ravnicama: 'Ovo se dogodi kada raketa padne...'
ZAPALILE SE I OKOLNE ZGRADE / Strašna nesreća na Haitiju: Najmanje 50 mrtvih u eksploziji cisterne, a veći broj je ozlijeđenih
'DOGODILA SE KATASTROFA' / Spasioci izvlače tijela nakon eksplozije u zgradama na Siciliji: Najmanje sedmero mrtvih
ZRAČNA ILI NUKLEARNA VJEŽBA? / Stanovnici vidjeli veliku eksploziju: Iranska vojska tvrdi da su imali zračnu vježbu iznad nuklearnog postrojenja
PROBUDILA GRAĐANE / Snažna eksplozija u Splitu: Zahvatilo je bor, garažu, izgorili su automobili i motori...
VIDEO: SNAŽNA EKSPLOZIJA U SPLITU / 'Zahvatilo je i bor i garažu, svakih 10-15 sekundi grune nova eksplozija'
OBJAVLJENE POTRESNE SNIMKE / Snažna eksplozija u beogradskoj tvornici: 'Izgledalo je kao da je počelo bombardiranje. Djeca su pobjegla'
'ČULA SE JAKA EKSPLOZIJA...' / Zapalio se 'dom' Jamesa Bonda! Izbio veliki požar u kultnom studiju, nitko ne zna ni kako ni zašto
'MOŽDA JE SPASIO MNOGE' / Dave Perry je heroj: Iskočio iz taksija i zaključao terorista trenutak prije eksplozije ispred bolnice
ISTRAGA U TIJEKU / Eksplozije u Senju: Navodno su dvije bombe bačene na auto u vlasništvu 46-godišnjaka
GORIO AUTOMOBIL / Eksplozije odjeknule Gajnicama: 'Nije mi bilo jasno što se događa, onda su se čule sirene'
TRAGEDIJA KAKVA SE NE PAMTI / Mobitel eksplodirao i ubio učenika (11) usred nastave: Dijete se doslovno zapalilo, nije mu bilo pomoći
EKSPLOZIJA U SOLINU / Nepoznati počinitelj bacio eksplozivnu napravu u ulici: Oštećena četiri automobila
SAMOUBILAČKI NAPAD? / Za vrijeme jutarnje molitve došlo do eksplozije u džamiji, strahuje se da su žrtve brojne
SKRIVAO SE GODINU DANA / Dizajner objavio fotografiju koja je zaprepastila obožavatelje: 'Ne znam zašto sam se sramio'
NIJE STIGAO POBJEĆI / Objavili detalje eksplozije u Stenjevcu: Mladić bacio bombu pod auto i teško se ozlijedio
EKSPLOZIJA / Detalji eksplozije u Zagrebu: 'Mislim da je to atak na ovog čovjeka čiji je auto', 'Osjećam se grozno, strah me je svega'