PJEVAČICA SLAVI ROĐENDAN / Njihova ljubavna priča je kao bajka: Doris Dragović i njezin suprug vole se više od 35 godina
ZABORAVLJENE FOTOGRAFIJE / Pogledajte kako je Vjekoslava Huljić izgledala dok je Hana još bila djevojčica
POSEBAN DAN / Marijana Batinić slavi rođendan, poznata prijateljica joj poslala čestitku: 'Vječna djevojčice!'
'Javnost to ne zna, ali...' / Srpski tabloid tvrdi: 'Dražen i Arkan bili su ludi za slavnom Hrvaticom'
GLAZBENA DIVA / Doris Dragović zadivila izdanjem iz mlađih dana: Ove zvijezde bile su u njenom društvu
TKO BI JOJ DAO 63 GODINE? / Od zvijezde do legende: Ovako se Doris Dragović mijenjala od 80-ih do danas
KREĆE ODBROJAVANJE / Jeste li spremni za spektakl? Doris Dragović u najljepšem mjesecu u godini dolazi u Sisak
'SVAKI KONCERT ZA PAMĆENJE' / Thompson neće nastupiti za Oluju u Kninu. Otkriveno tko će svirati umjesto njega
NOĆ ZA PAMĆENJE / Jelena Rozga napunila stadion u Mostaru i oduševila okupljene: Pogledajte atmosferu
LEGENDARNA PJEVAČICA / Doris Dragović najavila glazbeni spektakl godine: U ovaj grad stiže glazbena diva!
ODUŠEVILA PUBLIKU / Doris Dragović predivnom gestom podržala Baby Lasagnu: Pogledajte što je napravila
EUROVIZIJSKI VREMEPLOV / Evo koga je sve Hrvatska slala na Eurosong: Neke se pamti po glasu, a neke po skandalu
SLAVLJENIČKI TJEDAN / Doris Dragović na sceni je više od 40 godina, a mnogi ne znaju njezino pravo ime
TEHNIČKE POTEŠKOĆE / Koncert Doris Dragović nije išao po planu: Uspjela je otpjevati samo refren pjesme
STARA FOTOGRAFIJA / Biste li prepoznali ovu djevojčicu? Danas je popularna hrvatska pjevačica koja je rasprodala čak dvije Arene u Zagrebu
GLAZBENA DIVA / Obožavatelji su oduševljeni koncertom Doris Dragović u Areni, a ona je otkrila kako se pripremala za nastup života
DORIS DRAGOVIĆ / Hrvatska glazbena diva u Areni. Otkrila kako se pripremala za koncerte: 'Rad, rad i beskonačne probe'
'TE ŽENE SU ME ZADUŽILE U ŽIVOTU' / Briljantan nastup Doris Dragović u krcatoj Areni Zagreb! Posebno emotivno je bilo kad se prisjetila pokojnog kolege...
SPEKTAKL U ZADRU / Velika estradna imena pjevala u čast neprežaljenom Tomislavu Ivčiću: Doris Dragović i Mia Dimšić 'pomele' izborom haljina
BEZVREMENSKI HITOVI / Tada smo još žarili i palili: Ovo su najbolji hrvatski rezultati u povijesti Eurosonga, može li ih Let 3 nadmašiti?
'NAJEŽILA SAM SE' / Doris Dragović i Tonči Huljić napravili novu verziju hita Marija Magdalena: Je li bolja od originala?
VELIKO VESELJE / Supruge igrača Hajduka zajedno se družile i uživale na rođendanu Nikole Kalinića: Iris je objavila romantični video
PECO JE PROŠLOST / Irena Pecotić guštala na koncertu Doris Dragović, svi se pitaju: Tko je misteriozni frajer koji joj je pravio društvo?
DIVA JE 40 GODINA NA SCENI / Nitko kao Doris Dragović: Rasprodala je Spaladium arenu i očarala svaku dušu koja na stadionu
DORIS DRAGOVIĆ RASPRODALA SPALADIUM ARENU / 'Jednog gosta koncerta uopće ne poznajete, pronašla sam dragulj i napisala mu hrvatsku verziju pjesme'
NESTALA JE NA PUNO GODINA / Ali vratila se Doris Dragović: Što se sve izdogađalo pjevačkoj divi čiji nastup na Eurosongu svijet i dalje pamti
VRHUNAC PROSLAVE / Glazbena diva zabljesnula na koncertu u Kninu: Pogledajte kako je prštalo od emocija u Zvonimirovom gradu
NIsu odabrani slučajno / Uživo pred koncerte u Kninu: Prvo Doris, pa Opća opasnost čiji pjevač otkriva kako im je nastao ratni album
FUSION FESTIVAL / Atmosfera nije popuštala, ali zato jesu gumbi na košuljama: Prvaci hrvatske estrade raspametili Split
FASCINANTAN AMBIJENT RIMSKOG KAMENOLOMA / Svečan i energičan početak Festivala Rocks&Stars @ Cave Romane s Doris Dragović
JEDVA ČEKAMO / Doris Dragović otvara festival Rocks&Stars @ Cave Romane! Šou za pamćenje priredit će i Ana Rucner te mnogi drugi
GLAZBENA DIVA U NOVOM RUHU / Vjekoslava je prije 23 godine za Doris Dragović napisala 'Mariju Magdalenu', a povodom 40 godina karijere, napisala joj je i novi hit
GLAZBENA DIVA U OPUŠTENOM IZDANJU / Doris Dragović sve je bacila Maksimir u trans, a sada se pojavila u skroz 'casual' izdanju na prugice
LUDO HRABAR ODABIR ZA PIR / Na vjenčanju Iris i Marka Livaje show je ukrala Ana Gruica Uglešić svojim isklesanim tijelom: Pogledajte tko je sve pozvan na veliku feštu
LJUBAVNA PRIČA NAŠE DIVE / Doris Dragović proslavila 32. godišnjicu braka: 'Nije me osvojila nego doslovno oborila s nogu'
JOŠ SAM TVOJA, JOŠ SI MOJ / Doris Dragović objavila rijetku fotografiju sa suprugom: 'I pisma i ljubav traju od 1989.'
ZA DJECU DOMA MAESTRAL / Dres Marka Livaje prodan za 25 tisuća kuna; Tajnoviti donator uplatio 150 tisuća kn
'DEČKO ZA POŽELJETI' / Sin Doris Dragović jako je samozatajan: Borna Budimir je glumio u majčinom spotu, i otad ga rijetko viđamo
VELIK STILSKI ZAOKRET / Gulianu se ostvario jedan od najvećih snova iz djetinjstva, postaje vokal legendarnog benda: 'Sretan sam kao dijete'
OGROMNO IZNENAĐENJE NA SCENI / Giuliano i Doris Dragović snimili duet, ali u žanru koji je iznenadio sve koji ih znaju: 'Prvo šok i iznenađenje, a onda...'
POKAZALA VIŠE NEGO JE PLANIRALA / Mlada splitska pjevačica pokazala zanosnu figuru pa se zbog uske prozirne haljine našla u problemima
ZNATE LI KOJI JE BIO NAJGORI HRVATSKI REZ / ULTAT U POVIJESTI EUROSONGA? U polufinalu tek 17., iza nas su ostale samo dvije zemlje