MARKETINŠKI BINGO / Lamine Yamal ne prestaje rušiti rekorde: U 24 sata uspio je nadmašiti i velikoga Messija
JOŠ SE GRADI / Grandiozno su najavili povratak, ali za sada ništa! Odgađa se povratak Barcelone na Camp Nou
zabava bez mobitela / Otkriven detalj s Yamalove proslave koji je zgrozio Španjolsku: 'Zabavljao se s patuljcima?'
KLJUČNA OSOBA / Novi stoper Dinama koji je stigao iz Barcelone otkrio zašto je odabrao Plave: 'On me potaknuo'
DRAGULJ HRVATSKOG NOGOMETA / Ovo je mladić kojeg je Barcelona dovela iz hrvatskog trećeligaša: 'Pratili su me oko godinu dana'
SJEĆATE LI IH SE? / Druga strana La Masije: Novi Messi i ostala čuda od djece koja su od zvijezda strmoglavo pala u zaborav
BARACELONA / Novi potez Andyja Bare: Prodao je još jednog mladog igrača iz treće hrvatske lige u Barcelonu
DIO VELIKANA / Ivan je i njihova legenda: Barcelona se velikim i dubokim naklonom oprostila od Rakitića
'Tu su moji korijeni' / Završena saga nekadašnjeg kandidata za najboljeg na svijetu: Evo gdje ćemo gledati Neymara do zime
NOVA MLADA ZVIJEZDA / Barcelona dovodi 'Švedskog Messija', za sitan novac uboli su vunderkinda kojeg svi žele
SVE JE SNIMLJENO / Ušao s dresom Barcelone na tribinu s navijačima Reala i pokajao se: Reakcija je bila brza i bolna
UGROŽENA KVALITETA NJIHOVOG ŽIVOTA / Njima je prekipjelo! Bacali dimne bombe, gađali trgovine i hotele: Dosta im je masovnog turizma
ŠPANJOLCI TVRDE / Flick razgovarao s upravom o Perišiću: Vatreni je spreman na sve za dolazak u Barcelonu
BARCELONA ILI EINDHOVEN / Nizozemski insajder otkrio što je PSV ponudio Perišiću, on čeka jedan poziv
BARA I BOBAN DOGOVORILI / Dinamo prodao portugalskog wunderkinda u Barcelonu, poznati svi detalji velikog posla
NEOBIČAN PUT / Kapetan Barcelone odbio novi ugovor i otišao u Beograd, ali neće potpisati za Crvenu zvezdu ili Partizan, već za jedan drugi srpski klub
'BOMBA' IZ BEOGRADA / Crvena zvezda 'krade' kapetana Barcelone? Otkriveno što smjera srpski klub, na Marakani imaju opak plan
NIJE LEO / Igrač za kojeg su tvrdili da je bolji od Messija otkrio tko je najbolji nogometaš s kojim je igrao
FINANCIJE SU PROBLEM / Barcelona u prekršaju UEFA-inih pravila, prijeti joj stroga kazna, a možda i oduzimanje bodova
BOMBA IZ ŠPANJOLSKE / Mladi Dinamovac privukao pažnju velikana: Insajder tvrdi da Barcelona želi dragulja Plavih