NA TREŠNJEVCI / Objavljena i snimka! Policija traga za ovim muškarcem, pogledajte što je napravio u kafiću
U LONDONU / Britanac spavao s transrodnom djevojkom (18). Kad su to saznali njegovi prijatelji, pretukli su je
'SVI SMO U ŠOKU' / U Hrvatskoj ih je više od 100.000! U Zagrebu je samo prošli tjedan bilo šest napada na strane radnike
'NE TREBA ŠIRITI MRŽNJU' / Policija za RTL o snimci s Jaruna koja je preplavila društvene mreže: 'Strani radnici nisu napali mladiće'
ŠOK NA RIVI / Brutalan napad u Splitu na dvije žene: 'Nešto su komentirale, vjerojatno oko izbora. Unio joj se u facu'
POTRESNE SNIMKE / Ruski projektili udarili u zgrade u Kijevu: 'Sva stakla su popucala i vrata od hladnjaka su se otvorila'
PROCURILI DOKUMENTI / Hamas je godinama planirao napad: Detalji ukazuju na pomoć špijuna unutar Izraela
MOTIV I DALJE NEJASAN / Roterdamski ubojica već od prije je poznat policiji: Zlostavljao je životinje, a navodno je imao i mentalnih problema
Ne prestaju reakcije na mučni slučaj / Otkriveno koliko je Buntiću policija izmjerila promila alkohola u krvi: 'Što možemo očekivati od njega? Možemo očekivati ubojstvo'
POLICIJA OBJAVILA DETALJE / Mladić susreo čovjeka u Hajdukovoj majici na kojoj je Mišo Kovač pa ga prebio: Sad je u pritvoru
ZABRANJEN U SRBIJI / Procurila uznemirujuća snimka: Problematičan reper kojeg obožavaju mladi iz regije zlostavljao djevojku na ulici
IŽIVLJAVANJE BEZ PRESEDANA / Što se to događa s Hrvatima!? Napadaju prodavače, šamaraju ih, gađaju bocama, povrćem… A sve zbog dva razloga
NOVI INCIDENT / Horor u beogradskoj školi: Bivša učenica kuhinjskim nožem ozlijedila vršnjaka i profesoricu
NAPAD U TIRANI / Nepoznati napadači upali u zgradu televizije i ubili čovjeka, zapalili automobil kojim su bježali
NAPETOSTI RASTU / Odmetnuta proruska regija tvrdi da je spriječila atentat na svojeg čelnika: 'Ukrajinci su sve organizirali!'
KOHOM OSUDIO NAPAD / Liječnicu na Lošinju napao pacijent i prijetio joj smrću: 'Iznimno je potresena, a nije mogla otići na bolovanje'
strah u školi / Postaje li Hrvatska Amerika? Mladić od 18 godina u gimnaziju došao s mačetom i prijetio. Razgovarali smo s učenicima
OPTUŽNICA PROTIV 'POMOĆNICE' / Mučni slučaj opljačkane bivše zastupnice dobio novi nastavak: 'Tukla ju je, vezala usta i nos, a onda je iz stana pokupila sve vrijedne predmete'
STRAHOTA / Prijetili su mu smrću zbog rezultata, a sada su ga ni krivog, ni dužnog napali: Sin legende jedva je izvukao živu glavu
BILO JE I ŠTETE / Incident u 'domu košarke', navijači Zadra bacili topovski udar na Jazinama: Uslijedio je i obračun s policijom
DIVLJAČKI NAPAD / Policija prijavila i pretučenog HGSS-ovca na Platku: 'Uz njega, prijavljene su još četiri osobe. Nismo pokušali zataškati!'
PATILI U ŠUMI BEZ STRUJE I VODE / Irci napali migrantski kamp u kojem je živio i Hrvat, stigli su naoružani palicama i sa sobom poveli pse
UŽAS NA SJEVERU NJEMAČKE / Dvije osobe ubijene u krvavom napadu u vlaku: Napadač uhićen, ali motiv nije poznat
SPASILA SE SKOKOM S JAHTE / Žena optužila McGregora za napad: 'Bio je opsjednut, udario me i prijetio mi da će me utopiti'
Video / Zbog napada huligana u Sarajevu, privedeno njih 10. Padaju osude i zbog skandiranja djece iz Hrvatske
BRUTALAN INCIDENT / Kamiondžija izvukao pištolj pa njime istukao kolumbijskog bicklistu: Ima ozljede brade i krvavo lice
IMA I SIMPTOME POTRESA MOZGA / Kirurg koji je primio pretučenog Djeda Mraza otkrio kakve je ozljede zadobio: 'Puknuće bubnjića, izgubio je svijest...'
POTRESENI I U ŠOKU / Ravnatelj Centra za socijalnu skrb Ivanec otkrio detalje napada molotovljevim koktelom: 'Nastao je požar, strašna panika, kaos'
SERIJA NAPADA U RUSIJI / Objavljena snimka požara na ruskom vojnom aerodromu: Žrtava nema, Kijev nije preuzeo odgovornost
VELIKA AKCIJA / Zbog potrage za Božićem Split i dalje u blokadi, policija pregledava sva vozila na izlasku
JOŠ GA TRAŽE / Otkriveni su detalji naleta na mladog policajca u Splitu, a koliko je udar bio jak jezivo svjedoče ova oštećenja na golfu; 'Blokade su u cijelom gradu'
VELIKA AKCIJA OKO SPLITA / Grad je pod opsadom: Policija provjerava sva vozila u potrazi za napadačem na policajca, neke ceste su blokirane
INCIDENT U BiH / Srbi napali Hrvate u svadbenoj koloni i prijetili oružjem, hrvatski veleposlanik prosvjedovao
NAPADNUT JER JE GAY? / Zagrebački pjevač: 'Pratili su me, provocirali da sam peder i šatorska pjevačica, jedan me gurnuo...'
POKUŠAJ ATENTATA? / Na Putinov automobil bačen eksploziv, u napadu sudjelovala dva automobila: 'Čuo se jak prasak s prednjeg lijevog kotača'
RAT SE NE SMIRUJE / Rusija potvrdila napad na željezničku stanicu Čaplino, pritom su ubili 200 vojnika i najmanje 25 civila
'NASILJE JE ESKALIRALO' / Na stranačke prostorije HDZ-a u Bjelovaru bačena zapaljiva naprava: Policija objavila detalje
NAPAD KALAŠNJIKOVOM / Kosovo u šoku nakon masakra: 'Moj sin probudio se bez prijateljice i prijatelja. Morao sam mu objasniti da sada žive u raju'
POKUŠAJ UBOJSTVA U ZADRU / Otac traži napadača na svog sina: 'Prišao mu je s leđa i nožem mu probio lubanju. Jedva je preživio operaciju'
UPALI U ZASJEDU / Pokolj na jugozapadu Nigera: Naoružani napadači ubili 69 ljudi, među njima je i lokalni gradonačelnik
NALET BIJESA / Muškarac (35) u Đurđevcu iz nepoznatog razloga opalio dvije šamarčine dječaku (10): Intervenirala policija
TROJE OZLIJEĐENIH / Napad na tržnici u Ljubljani: 'Svi su bježali kao da je teroristički napad. Ranjeni su vikali u bolovima'