CRVENI U KUPU KRALJA / Rüdiger saznao kaznu za divljanje u El Clasicu: Mnogima se ovakva odluka neće svidjeti
VELIKA KAZNA / Njemačke legende traže izbacivanje Rudigera iz reprezentacije: 'Poludio je, već je bio na uvjetnoj'
ČEKA GA DUGA SUSPENZIJA / Stoper Reala ispričao se sudcu, svašta mu je izgovorio: 'Definitivno nema opravdanja'
SKANDAL U MADRIDU / Insajder otkrio: Na treningu se potukli Modrićevi suigrači? 'Morali su ih razdvojiti'
OVO MU NIJE TREBALO / Modrićev suigrač u središtu kontroverze, ušao u svlačionicu suparnika i vikao: 'Živio...'
NA ZADATKU / Zvijezda Reala otkrila da je na 'tajnoj' misiji: 'Pitam ga svaki dan isto pitanje sve dok ne pristane'
OVO NISTE MOGLI VIDJETI U PRIJENOSU / Real je potpuno zaustavio Haalanda, ali kakvim metodama?! Pogledajte što je norveški wunderkind doživio u Madridu
NAHVALIO NAŠEG LUKU / Realova zvijezda: 'Za Modrića imam poseban nadimak, ali on je s drugog planeta. Nitko nije na njegovoj razini'
HOROR / Modrićev suigrač pokazao gadan ožiljak na čelu, ali svi su piljili u njegovo oko. Oprez, ovaj prizor je prestrašan
NIJE ZA SVAČIJI ŽELUDAC / Snimka horora u svlačionici Reala kruži internetom. Modrić od užasa pokrivao oči, suigrač mu sav krvav zapomaže
CALMA POR FAVOR / Novo pojačanje Reala složilo našeg Luku kao metar drva: Hrvatski kapetan će se morati naviknuti na ovakve treninge
DO JUČER JE IGRAO S KOVAČIĆEM / Modriću i ekipi stiže opasno dobro pojačanje. Doveli su ga bez odštete i bit će im možda i ključni igrač
'TO JE PRESUDILO...' / Nakon što ga je izbacio iz Lige prvaka, suparnik se naklonio Modriću. Evo kakav je kompliment Luki dala zvijezda Chelseaja
BIT ĆE PREMOĆNI / Real osigurao ogromno pojačanje, Europa drhti zbog onog što se sprema u Madridu: Taj film nitko ne želi vidjeti
'POSLAO GA JE NATRAG U ROMU' / Kovačić 'uništio' Rudigera na treningu, Chelsea objavio urnebesnu snimku, fanovi oduševljeni potezom Hrvata
POGBA OTKRIO JE LI GA NJEMAČKI REPREZENTATIVAC UGRIZAO TIJEKOM UTAKMICE / 'Sve sam rekao sucu, to je za mene sada završena priča...'