TERORISTIČKI NAPAD / Optuženi organizator napada na Blizance nakon više od 20 godina želi priznati krivnju
'HTIO SAM GA ZAGRLITI' / VIDEO Ovo će vas raznježiti. Dječak nazvao 911, a razlog njegova poziva iznenadit će vas
SVAKA MINUTA JE BILA ISPLANIRANA / Vremenski slijed događaja brutalnog napada na SAD prije 22 godine: Identificirane su još dvije žrtve, a evo tko je bio 'mozak' operacije
ŠTO SE TO, ZABOGA, DOGAĐA? / Ljudi imaju lažna sjećanja na 11. rujna: Čovjek priznao sotonske rituale i ubojstvo - koji se nisu dogodili!
POSLJEDNJI POZIV PRIJE UDARA / 'Kokpit se ne javlja. Netko je izboden. Ne možemo disati. Ne znam, mislim da nas otimaju...'
KOBNI UTORAK PRIJE 20 GODINA / Zašto su teroristi izabrali baš 11. rujan za napad na zgradu Pentagona? Na isti dan prije 60 godina počela se graditi...
VRAĆA SE VRIJEME NELAGODE / Analitičar o padu 'blizanaca': 'Amerikanci to doživljavaju kao smrt u obitelji. Sada krive Bidena, ali zna se tko je pravi krivac'
POSLJEDICE KATASTROFE: / Ne prestaju brojiti žrtve. Nakon rušenja 'blizanaca', na tisuće oboljele od toksičnog oblaka. Imaju karcinome
11. RUJNA, DAN KOJI JE PROMIJENIO SVIJET: / Amerika je bila napadnuta prvi put nakon Pearl Harbora 1941.