'J. ZLO' KOD DAMIRE / Jasna Zlokić otkrila kako je počela ljubav s Torcidom: 'Pozvali su me na Poljud, ali nisam došla'
FINANCIJSKI PONOR / Domaće i strane zvijezde koje su bankrotirale: Zbog razuzdanog trošenja sve izgubili
NAKON 16 GODINA / FOTO 50 Cent zapalio prepunu zagrebačku Arenu: Tisuće slušalo hitove 'Candy shop, Many men' i 'Window shopper'
NE ČINI SE DA JE POGOĐENA / Nives Ivanišević se nakon sudske drame s bivšom Gorana Ivaniševića opuštala na koncertu 50 Centa
KAKAV ŠOU! / Vruće plesačice, 18+ koreografija i skupocjena produkcija: 50 Cent zapalio zagrebačku Arenu, pogledajte fotke
I 50 CENT SE RUGA BIZARNOJ MADONNI / Poznati reper napao kraljicu popa zbog provokativnih objava: 'Rekao sam vam da baka izvodi sr***...'
OVO PARA SRCE / Sin slavnog repera šokirao objavom: 'Platit ću mu 6700 dolara za samo 24 sata njegova vremena! Računajte...'
'PATLIDŽAN' U FOKUSU / Procurila eksplicitna fotka povećanja penisa, je li na njoj 50 Cent? Bijesan reper povukao radikalan potez
BIVŠA CURA JASONA DERULA ZNA KAKO SKUPITI LAJKOVE: / Instagram joj gori od vrućih fotki, a fanovi ne prestaju sliniti
ISKORISTIO PRILIKU / Hoće li pristati? Slavni reper nudi Khabibu 2 milijuna dolara, ali pod jednim uvjetom
MCGREGORU SE NARUGAO I SLAVNI PJEVAČ: / Ludi Irac je tapkao protiv Habiba, a on nije propustio priliku da ga - ismijava
50 CENT OBJAVIO NAŠ VIDEO: / Čitateljica Net.hr-a koja se skoro ubila u teretani postala viralni hit, ruga joj se i slavni reper
SLAVNI 50 CENT OBJAVIO FOTOGRAFIJU IVANA ZVONIMIRA ČIČKA: / 'Dođem na sud, a moj odvjetnik bez hlača!'