Pobjednica 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' / Ivana za RTL.hr o Juanu, zdravlju te suprugu i četvero djece: 'Depresija i ja smo još uvijek u ratu, ali mogu ponosno reći da sam ja ta koja dobiva bitke'
JEDAN OD NAJTEŽIH DANA: / Kaos od prve od zadnje minute - moral ekipe u '3,2,1 - kuhaj' zabrinjavajuće potonuo
TV / VEGE-KUHANJE UPLAŠILO KANDIDATE: Jedna namirnica izazvala raspravu čak i u žiriju - je li bila dopuštena?
ZBOG DRASTIČNIH PROMJENA I NOVIH PRAVILA ISPALE SU DVIJE NATJECATELJICE: / 'Meni je ovo na granici jestivosti...'
NOVITETI NISU SVIM KANDIDATIMA BILI PO VOLJI, A PRAVILA SU SE POSTROŽILA: / 'Baš me je toga bilo strah'
NEOBIČNI RECEPTI I NEPOZNATI ZAČINI REZULTIRALI SU UKUSNIM JELIMA: / Željka i Pažanin podijelili desetke
KUHALI NA SLIJEPO, ALI IPAK POGODILI: / Kandidati morali pripremiti jela za koja nisu ni čuli a kamoli probali
UZ PANIKU I MANJAK IDEJA PRIPREMA OSTATAKA IZ HLADNJAKA NIJE BAŠ DOBRO PROŠLA: / Najbolji su bili Ivana i Aki
NITKO IH VIŠE NE 'DRŽI ZA RUKU': / Kandidati dobili drevne recepte, a nekima je i kuhani krumpir predstavljao izazov
ŽELJKIN TIM JE TOTALNO IZDOMINIRAO: / Morski jelovnik od šest sljedova nije baš 'sjeo' Pažaninovu tim
NEOPROSTIVA GREŠKA ZA JAZZ I JOŠKA: / Pažanin je prvi probao njihovo jelo i - automatski prestao jesti
IVANI BANFIĆ PUKAO FILM; Pjevačica zaprijetila odlaskom usred snimanja: / 'Ja skidam pregaču i bježim odavde!'
ŠPIČEK U DISCIPLINI 'PRSA O PRSA': / Mentorima povjerio velik zadatak, pale oštre kritike: 'Jako loše jelo, tako se ne može raditi...'
ŠPIČEK OPEKAO USTA PA NAPRAVIO DRAMU PRED KAMERAMA: / Je li pretjerao s reakcijom? 'Ovo nije bilo fer'
SJEĆATE LI SE NJEGA? / U šou '3,2,1 - kuhaj' stigao svećenik koji vam je sigurno već poznat - ali s jelom se nije proslavio
POZNATA LICA U '3,2,1 - KUHAJ': / Žiri se oduševio kad je stigla - Ivana Banfić! Ali ubrzo su za pjevačicu krenuli problemi...
PRIZNAJTE, KOLIKO VAM SE PUTA OVO DOGODILO? / Tri najbizarnije pogreške u kuhinji i kako ih ubuduće spriječiti
USUSRET BOŽIĆNOJ EMISIJI KOJU SVI JEDVA ČEKAMO: / Luka se veseli Tomici, a Doris Pažaninu jer joj je on - 'full package'
KANDIDATE 'POJEO' STRES, PAŽANIN OSTAO BEZ TEKSTA: / 'Nemojte se ljutiti, ali kako da ja ocijenim sad ovo?'
SLOŽNA BRAĆA POLAK NAPUSTILA SHOW: / 'Nije nam žao jer ove djevojčice kuhaju strastveno i znaju što rade'
ŠPIČEK IZGUBIO ŽIVCE ZBOG GROŽĐICA: / Dečki su prekršili važno pravilo i to ih je na koncu skupo stajalo
TRAŽILA JE LJUBAV NA SELU, A SAD SE OKUŠALA U KUHANJU: / Victoria nije osvojila Karapandžu, ali ni žiri...
ZBOG BANALNOSTI, ZADRANKE ISPALE IZ 3,2,1 - KUHAJ: / Mate ljutit: 'Unaprijed ste pale, bez ispaljenog metka!'
JEDAN PAR DANAS ODLAZI, A ŽIRI SE SAMO SMJEŠKA: / 'Bit že žestokih okršaja ... jedna stvar može sve promijeniti'
ČETIRI PARA TRAŽE PROLAZ DALJE: / Tko će objesiti pregaču o klin i napustiti show u posljednjem kuhoboju?
PAŽANIN, ŠPIČEK, JANKOVIĆ I MATEJA NA ODMORU: / Jelovnik od tri slijeda neće ocjenjivati žiri nego gosti
ROBERT I IVAN NAPUSTILI SHOW SA SAMO BODOM RAZLIKE: / Istarski bajkeri 'hrpom nesreće' zapečatili sudbinu
ŠPIČEK DESETKOM IZNENADIO ZADRANKE: / 'Napokon smo se vratile u igru! Samo da sad održimo ovakav tempo i dalje'
VJEKIN TIM OSTAO BEZ BODOVA: / Nikolina i Otto uvjerljivo najgori: 'Kad sam vidjela te ocjene, htjela sam povratiti'
REKORDNI BROJ DESETKI U POVIJESTI SHOWA: / Natjecatelji slavili, Barica se žali: 'Pažanin nas je opet zaribal'
SLAGALICA STRAVE U 'TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!': / 'Ukomirani' batak i preslani inćuni zamalo ubili žiri!
DRAMA NA SETU: / Odustaju li Ante i Vjeko od showa?! ANTE SKINUO PREGAČU: 'Meni je dosta ove ciganije!
ANTE I VJEKO SU NOVI KULINARSKI PAR: / Dečki se tako dobro zabavljaju skupa da su zaboravili na kuhanje
PAŽANIN JE PRAVI ŠALJIVDŽIJA: / Mateji nešto upalo u oko, od njegovog komentara se skoro udavila od smijeha
MLADE SPLIĆANKE OPET BRILJIRALE: / Zaradile imunitet, a Pažanin oduševljen 'Trebalo im je da se opuste, a sada...'
RUŽICA I BARICA ZAPALILE ŽIRI, ŠPIČEK PRAO JEZIK: / 'Pa nije baš tako ljuto! Mi to doma jedemo stalno, na žlicu'