
Jedan liječnik odgovorno tvrdi kako, ako imate dovoljno ovog vitamina, ne možete dobiti rak

U svojoj knjizi 'Smrt raku' doktor Manner tvrdi da je postotak izlječenja viši od 90 posto, a ujedno navodi i popis namirnica bogatih ovim važnim vitaminom
Rak je jedna od najrasprostranjenijih bolesti koja više nije rezervirana samo za starije ljude - od njega obolijevaju i mlađe osobe pa čak i bebe.
Jedini službeni lijek za rak je kemoterapija, a mnogi je liječnici nazivaju i 'otrovom koji liječi', jer uz kancerogene, ubija i zdrave stanice te uništava imunološki sustav, piše Urbanatural.in.
Doktor Harold W. Manner, inače profesor biologije i pročelnik Sveučilišta Loyola u Chicagu, kategorički tvrdi da rak nije ništa drugo nego nedostatak vitamina B17. Usporedio je rak sa skorbutom, stanjem koje izaziva oticanje tkiva, promjene na koži, zglobovima i vezivnom tkivu. Naknadno je otkriveno da je skorbut zapravo nedostatak vitamina C.
"Oni koji boluju od raka trebaju prvo znati što je rak. Ne paničarite. Istražite svoje zdravlje. Kao što nitko ne umire od skorbuta, ne možete ni od nedostatka vitamina B17", tvrdi doktor.
Manner vjeruje da je za liječenje i prevenciju raka sasvim dovoljno svakog dana pojesti 15 do 20 jezgri iz koštice marelica. Naime, on smatra kako je lijek za rak leatril, sastojak koji se dobiva iz amygdalina - poznatijeg kao vitamin B17.
Također, savjetuje konzumiranje klica pšenice za koje se vjeruje da su čudesan lijek koji sprječava i liječi rak.
koštice i sjemenke voća jabuke, marelice, breskve, kruške i suhe šljive
variva od kukuruza, graha, klica pšenice, graška i mahuna
orašasto voće poput gorkog badema, australskog oraha i indijskog badema
bobičasto voće poput borovnice, aronije, kupine, maline i jagode
žitarice poput sezama, lana, pšenični griz, ječam, proso, heljda, šećerna trska
Također, vitamin B17 može se naći i u pivskom kvascu i mesu bundeve.


















