IZNENAĐUJUĆE /

Zamrznute gube na kvaliteti: Ovih 10 namirnica trebali biste uvijek kupovati svježe

S vremenom smrznute gljive gube dio svoje hranjivosti, a nakon odmrzavanja mogu postati kašaste i blijede. Konzervirane gljive, koje obično stoje u nekoj vrsti salamure, mogu biti slično kašaste i bljutave. Smrznute i konzervirane gljive mogu dobro poslužiti za pripremu juhe ili ragua, ali vam je cilj da kod pripreme budu hrskave moraju biti potpuno suhe.
Foto: Pixabay
S vremenom smrznute gljive gube dio svoje hranjivosti, a nakon odmrzavanja mogu postati kašaste i blijede. Konzervirane gljive, koje obično stoje u nekoj vrsti salamure, mogu biti slično kašaste i bljutave. Smrznute i konzervirane gljive mogu dobro poslužiti za pripremu juhe ili ragua, ali vam je cilj da kod pripreme budu hrskave moraju biti potpuno suhe.
4 /20
VOYO logo

Postoje namirnice kod kojih zamrzavanje i konzerviranje može negativno utjecati na njihovu kvalitetu i nutritivnu vrijednost. Zato ih treba kupiti svježe.

VOYO logo
Pogledaj još galerija