NEMA VIŠE BACANJA HRANE /

Produljite rok trajanja gotovo svakoj namirnici: Ovi kuhinjski trikovi uštedjet će vam ozbiljnu lovu

8. Nemojte hladiti krumpir: Postoji razlog zašto ljudi kažu da krumpir treba čuvati na hladnom i suhom mjestu, a ne u hladnjaku. Ako krumpir ohladite, škrob se pretvara u šećer i postaje slađi. Drugi savjet je izbjegavanje skladištenja krumpira pored luka, koji proizvodi plin etilen koji uzrokuje nicanje krumpira.
Foto: Shutterstock
8. Nemojte hladiti krumpir: Postoji razlog zašto ljudi kažu da krumpir treba čuvati na hladnom i suhom mjestu, a ne u hladnjaku. Ako krumpir ohladite, škrob se pretvara u šećer i postaje slađi. Drugi savjet je izbjegavanje skladištenja krumpira pored luka, koji proizvodi plin etilen koji uzrokuje nicanje krumpira.
8 /12
VOYO logo

Rasipanje hrane je loše za okoliš te također može opteretiti vaše financije.

VOYO logo
Pogledaj još galerija