STOP BACANJU HRANE! /

Trik je u spremanju u hladnjak: Stručnjakinja objasnila zašto mlijeko ne stavljati u vrata i što s povrćem i voćem

"Naši hladnjaci su postavljeni na previsoku temperaturu, na oko osam stupnjeva. Nemojte se oslanjati na ugrađeni senzor - on vam govori samo o jednom dijelu vašeg hladnjaka. Umjesto toga, koristite vanjski zaslon za točna očitanja", rekla je Kate za Fabulous.
Foto: Shutterstock
"Naši hladnjaci su postavljeni na previsoku temperaturu, na oko osam stupnjeva. Nemojte se oslanjati na ugrađeni senzor - on vam govori samo o jednom dijelu vašeg hladnjaka. Umjesto toga, koristite vanjski zaslon za točna očitanja", rekla je Kate za Fabulous.
2 /10
VOYO logo

Stručnjakinja za pohranu hrane Kate Hall otkrila je niz praktičnih trikova za održavanje čistoće hladnjaka i kontrolu količine hrane koju tjedno bacate, piše Daily Star.

VOYO logo
Pogledaj još galerija