OPASNE ZA JELO /

Ove namirnice uopće ne smiju u zamrzivač, a mnogi ih stavljaju: Moglo bi vas šokirati što im se događa 'ispod nule'

4. Vino: Stručnjaci za vino će vam uvijek reći da nikada ne stavljate vino u zamrzivač. Umjesto da vratite poklopac i čuvajte ga u frižideru, ovo bi vam trebalo osigurati tri do pet dana da popijete ostatak. Međutim, možete ga zamrznuti i tek kada se ponovo odmrzne na sobnoj temperaturi, bit će dobro samo za kuhanje, a ne za piće.
Foto: Shutterstock
4. Vino: Stručnjaci za vino će vam uvijek reći da nikada ne stavljate vino u zamrzivač. Umjesto da vratite poklopac i čuvajte ga u frižideru, ovo bi vam trebalo osigurati tri do pet dana da popijete ostatak. Međutim, možete ga zamrznuti i tek kada se ponovo odmrzne na sobnoj temperaturi, bit će dobro samo za kuhanje, a ne za piće.
5 /12
VOYO logo

Neka hrana može razviti opasne bakterije, a druga će izgubiti svoju teksturu i postati neukusna za jelo.

VOYO logo
Pogledaj još galerija