BEZ KONKURENCIJE /

Stručnjaci potvrdili: Ovo je dokazano najbolje ulje za prženje, a evo koje bi najbolje bilo izbjegavati

Sva su zagrijana na vrlo visokim temperaturama (160°-180°) i ponovno korištena desetak puta. Iz ovog testa pokazalo se da je jedino ulje koje može zadržati visoku kvalitetu i u ovim uvjetima upravo maslinovo ulje koje je pokazalo veću stabilnost i otpornost na toplinu i oksidativno propadanje.
Foto: Shutterstock
Sva su zagrijana na vrlo visokim temperaturama (160°-180°) i ponovno korištena desetak puta. Iz ovog testa pokazalo se da je jedino ulje koje može zadržati visoku kvalitetu i u ovim uvjetima upravo maslinovo ulje koje je pokazalo veću stabilnost i otpornost na toplinu i oksidativno propadanje.
10 /11
VOYO logo

Kada su u pitanju ulja za korištenje u kuhinji, važno je znati koje ulje je zdravije za prženje.

VOYO logo
Pogledaj još galerija