
Recept za savršeno varivo od crvenog kupusa

Varivo od crvenog kupusa idealno je jelo za hladne, zimske dane. Kako pripremiti varivo od crvenog kupusa?
Za pripremiti varivo od crvenog kupusa potrebno vam je:
1 kg govedine
2 luka
ulje
vruća voda
lovorov list
sol
crni papar
sjeme kima
ocat
1 crveni kupus
đumbir.
Varivo od crvenog kupusa priprema:
Najprije meso narežite na kocke. Stavite pržiti govedinu i luk u veliku tavu. Kada meso počne dobivati boju, dodajte vodu, lovorov list, sol, papar i sjemenke kima. Poklopite i kuhajte polako 1 i pol sat, a zatim dodajte ocat i na vrh stavite kupus narezan na trakice. Poklopite i kuhajte oko 45 minuta.
Namočite komade đumbira u 1/4 šalice tople vode. Izvadite kupus i meso. Dodajte komadiće đumbira i tekućinu te zakuhajte miješajući da napravite umak. Dodajte meso u umak. Zagrijte i poslužite na običnim kuhanim rezancima.
Vaše varivo od crvenog kupusa gotovo je i spremno da vas ugrije u hladnim danima.













