
Posolite ribu baš u ovom trenutku i nikad se neće zalijepiti i raspasti: Evo kako očarati goste

Ribu nije teško pripremiti bili vi ljubitelj morske ili riječne ribe, ali postoje neki savjeti koji će vam još više olakšati i ribu učini ukusnijom.
Kako je savršeno pripremiti
Ribu je lakše očistiti ako škarama ili nožem prvo isiječete peraje.
Кada pripremate riječnu ribu koja ima miris blata, potrebno je dodati u vodu ili ulje malo aromatičnog bilja i začina.
Kako se riba ne bi raspala tijekom prženja, morate je posoliti 10-15 minuta prije termičke obrade.
Riba pržena u krušnim mrvicama je ukusnija i hrskavija od ribe pržene u brašnu. Nemojte pržiti ribu na jakoj vatri jer će postati tvrda, piše Alo.
POGLEDAJTE VIDEO: U Crikvenici se zadnjih dana najviše jede plava riba

![[KVIZ] Čak i pravi znalci će se jako potruditi da imaju sve točno](http://cdn2.net.hr/media/2025/07/22/1327629/H-f188baa2-b129-4478-a2d2-d3c194b9ce2f-550.webp?1753199477)








