ZA PRSTE POLIZATI /

Posolite ribu baš u ovom trenutku i nikad se neće zalijepiti i raspasti: Evo kako očarati goste

Ako želite oduševiti goste i obitelj, trebate naučiti pripremati ribu

VOYO logo
VOYO logo

Ribu nije teško pripremiti bili vi ljubitelj morske ili riječne ribe, ali postoje neki savjeti koji će vam još više olakšati i ribu učini ukusnijom.

Kako je savršeno pripremiti

Ribu je lakše očistiti ako škarama ili nožem prvo isiječete peraje.

Кada pripremate riječnu ribu koja ima miris blata, potrebno je dodati u vodu ili ulje malo aromatičnog bilja i začina.

Kako se ​​riba ne bi raspala tijekom prženja, morate je posoliti 10-15 minuta prije termičke obrade.

Riba pržena u krušnim mrvicama je ukusnija i hrskavija od ribe pržene u brašnu. Nemojte pržiti ribu na jakoj vatri jer će postati tvrda, piše Alo.

POGLEDAJTE VIDEO: U Crikvenici se zadnjih dana najviše jede plava riba

VOYO logo
Pročitaj i ovo
VOYO logo
VOYO logo
Regionalni portali