
Kako se pripremaju pohani svinjski šnicli?

Pohani svinjski šnicli su ukusno jelo koje se priprema od svinjskih odresaka koje se prethodno paniraju i prže u dubokom ulju. Ovo jelo je popularno u mnogim kuhinjama diljem svijeta i predstavlja jedno od omiljenih jela mnogih ljubitelja mesa.
Sastojci potrebni da se pripreme pohani svinjski šnicli su:
4 svinjska odreska
1 šalica brašna
2 jaja
1 šalica krušnih mrvica
sol i papar po ukusu
ulje za prženje
Kako biste pripremili pohane svinjske šnicle najprije šnicle posolite i popaprite. U zasebnim posudama pripremite brašno, razmućena jaja te krušne mrvice. Odreske prvo uvaljajte u brašno, zatim u razmućena jaja te na kraju u krušne mrvice. Zagrijte ulje u tavi te pržite odreske na srednjoj vatri dok ne dobiju zlatno smeđu boju. Pohani svinjski šnicli već su gotovi i spremni za posluživanje. Šnicle poslužite tople uz prilog po želji.













