
U palači Dverce uzvanici uživali u pršutu, štruklama i prošeku

Šefovi protokola u suradnji s kuharima i somelierima iz
predsjedničkih dvora su za visoke uzvanike pripremili
predsjednički meni.
Slobodna Dalmacija
javlja što je posluženo u palači
Dverce.
Dalmatinski pršut s bračkim maslinama, mladi paški sir preliven dalmatinskim djevičanskim maslinovim uljem
Rolice premium šunke s pjenom od visokokvalitetnog hrvatskog sira
Glavno jelo:
Odležani steak od junetine u dimu od divljeg kestena s pečenim krumpirom i rajčicom u ružmarinu.
Raskošni buket domaćih lisnatih salata
Desert:
Domaće slatke štrukle punjene s bobičastim voćem prelivene umakom od vanilije i cimeta
Pića:
Aperitivi: Domaće rakije, žestice i pića po želji
Pjenušac Tomac Diplomat
Vina: Malvazija Kozlović, Tomić Caplar, Merlot Belje, Graševina Adžić
Uz desert se služio prošek Hektorović
















