
Što se može dogoditi kad otvarate 'smrdljivu' konzervu staru 25 godina?

U pomoć je pozvan stručnjak za švedsku fermentiranu haringu kako bi pomogao razoružati 25 godina staru konzervu koja je doslovno podigla krov kuće u kojoj je nađena za nekoliko centimetara.
"Ako je ostalo ribe unutra, pojest ću je", tvrdi za web portal Local, Ruben Madsen, stručnjak za
Vlasnik kolibe Inge Haugen našao je zaboravljenu deliciju ispod nadstrešnice. Konzerva je toliko nabujala da je podigla korov za dva centimetra. U strahu od eksplozije, zabrinuti vlasnik, obavijestio je o svom otkriću i norvešku vojsku.
Miris je najveća opasnost
Usprkos prvotnom strahu da bi konzerva mogla eksplodirati, sturučnjak za haringe, Ruben Madsen, otklanja tu mogućnost. "Nema straha od eksplozije, možda malo haringe može procuriti prilikom otvaranja, ali to je to. Naravno miris će biti intenzivan", upozorava on na najveću opasnost.
Konzerve su kao vino
Vijest o konzervi porširila se medijima, tako da su mnogi obavijestili sretnog vlasnika kako bi rado prisustvovali
"Konzerve sa haringom su kao vino, što su starije to su bolje. S godinama njihov okus i miris postaju bogatiji i kompleksniji", tvrdi stručnjak za
Inače, Youtube je prepun snimaka reakcija ljudi nenaviklih na miris
//www.youtube.com/embed/3vEl6Ey8Gdc
















